Debatt Gotland Sverige

Barn dör av PK

Barn dör av PK. Det kan låta hårt. Det är ännu hårdare att vara ett barn som riskerar att dö. Dagens skolbarn mår allt sämre, enligt flera källor. Alla möjliga påstår sig arbeta för Barns Bästa, utan att kunna förbättra barns mående.

SKOLBARN

Barn dör av PK. Valåret 2018 har BRIS rapporterat ”Betygshets” som anledning till att barn upplever oro, nedstämdhet och har svårt att sova.

Läget är mycket allvarligt, även 11-åringar omfattas, se Aftonbladet Här.

BARN MÅR ALLTID DÅLIGT

Det är ingen nyhet att ”barn mår dåligt”.

Lärarnas Tidning HÄR, visar att t.ex. ”ekonomiskt utsatta barn”, har mått dåligt även på ”bra” skolor.

Utsatta barn mår sämre i bra skolor

VÄLFÄRD ÄR INTE PRIVAT ÖVERKONSUMTION

Att barn mår dåligt beror av att vuxna blundar. EU-regionen Sverige har för många barn som mår dåligt och för få vuxna som krigar för våra barn!

Allt sitter ihop med EU.

Glorifieringen av EU-medlemskapet fortsätter, samtidigt med fortsatt och ökad social oro.

Svenska Folket, i Landet Sverige, röstade för EU av följande tre huvudskäl:

  • Bättre Ekonomi
  • Bättre Trygghet
  • Bättre Säkerhet

När tänker Eliten som älskar EU, dela med sig till ”vanliga svenskar”?

Oavsett om barn kan konsumera prylar i plast eller plåt i oändlighet, är den goda samhällsutvecklingen i stor fara. Barnen mår dåligt trots möjlighet till överkonsumtion!

Barnen kan må bra igen, om Svenska Folket väljer SD 2018. SD är enda parti som öppet arbetar för att rädda den Svenska Välfärden!

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *