Debatt Krönika Sverige

KDU-stopp av Svensk Islamisering

Mellanvalsperioden 2016, gav luft åt politiska debatter om Sveriges ”Islamisering”. På ena sidan fanns debattörer som krävde att Sverige måste agera och försvara Sveriges västerländska värderingar; religionsfrihet, demokrati och jämställdhet. På andra sidan fanns utländska tros- och folkbildningsorganisationer som kunde växa med stöd av svenska myndigheter.

UPPDATERAT:

KD:s Budgetmotion om VÄLFÄRDEN; Vård-Omsorg-Trygghet HÄR

KD:s andra viktiga Motioner HÄR

Kristdemokraterna (KDU)

Islamisering. KDU ville stoppa Islamiseringen av Sverige. SvD publicerade HÄR en artikel som kraftigt markerade motstånd mot utvecklingen av främmande kulturers värdesystem, inne i Sverige.

I huvudsak handlade kritiken om Svenska regeringen och att Sverige ”Islamiseras”, genom ekonomiska stöd och svenska skattebetalare:

”Islamismen utgör ett av vår tids största hot mot det fria samhället och det är oacceptabelt hur islamister under lång tid har lyckats bygga upp en ekonomi och flyttat fram sina positioner, tack vare offentligt stöd från staten. Inte en skattekrona ska sponsra islamism”.

Ibn Rushdi, som är ett av de tio statligt finansierade studieförbunden i Sverige säger följande:

”Ibn Rushd arbetar aktivt för att stärka den svenskmuslimska identiteten, samt stärka och utveckla demokratin inom den muslimska folkrörelsen”.

Kristersson

Uffe har accepterat KD, vilket innebär att båda partierna har accepterat varandras krav om att Sverige ska försvara de kärnvärden som svenska folket ännu försvarar; demokrati, trygghet och sekulär politik.

Tyvärr lyckades Moderaterna bryta ned sammanhållningen mellan svenskar mellan åren 2006-14. Sammanhållningen var bäraren av ”det Svenska”.

Imorgon Onsdag 14 november röstar riksdagen för eller mot Kristersson som statsminister, inget besked har egentligen lämnats av M.

Ska Sverige förvandlas till oigenkännlighet, eller ska Sverige fortsätta vara ett starkt Sverige, som därmed även kan hjälpa folk i nöd?

Centerpartiet

Nästan skrikande i protester, säger företrädare som Annie, att SD inte får släppas fram genom M och KD!

SD som är det riksdagsparti som i särklass mest försvarar ”Sverige”, ska inte vara med.

Annie och hennes fans vill ogärna tala om partiets egna historiska rötter. Ur vilken ideologi som partiet växte ur… kanske det mest främlingsfientliga av alla partier?

Centerpartiet tycks sällan tala öppet om islamiseringen av partiet?

Islamiseringen av Sverige

HÄR har riksdagsledamöter från andra länder debatterat ”hatet” mot muslimer.

Ingen högfungerande svensk vill egentligen utveckla hat, förföljelse, mobbning, utanförskap, etc.

Den Svenska Rikspolitiken har under decennier lagt grunden till ett polariserat samhälle. Inte endast personer som har valt att flytta till EU-regionen Sverige får uppleva rasism!

Svenska barnfamiljer tvingas också till utanförskap, får flytta runt inom landet utan förtur till bostadsköer, utan snabbspår till arbeten, osv.

-Den strukturella rasismen mot svenskar som betalar skatt, är en av baksidorna av den hetsiga godheten hos exempelvis: C, V, L, S och Mp.

Eller är det en samlad strategi av: C, V, L, S och Mp… att krossa allt som är svenskt och som har varit förutsättningen för att kunna hjälpa människor i nöd?

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *