Debatt Sverige

SD utvecklar vilsen Socialdemokrati ?

Den politiskt vilsna och nya ”socialdemokratin” skrämmer S-väljarna. Dock säger Åkesson att Löfven har räddat S från ett värre scenario. Sverigedemokraterna står fast vid en Migrationspolitik som i första hand hjälper på plats och frivillig återvandring.

Intervju med SD

Jimmie Åkesson och Ulf Kristersson samtalar om SD som största parti. Samarbetet med M och KD synas som att kanske ”jävlas med regeringen”…

TV4:s reporter funderar över stämningen i Sverige, om folk skulle behöva återvandra till hemlandet.

Kanske kan svenska ”trovärdiga” medier även göra intervjuer om svenskar i utanförskap?

Vad är svenskhet… det svenska samhället är byggt på Kristen etik ?

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *