Debatt Gotland Nyheter Sverige

Svenskar ska inte vara med?

Svenskar ska inte vara med? Arbetsförmedlingens olika svenska tjänstemän i högre specialisttjänster svarar Gotlandswebben att ingen utesluts från arbetsmarknaden. Trots flera olika källor och vittnesbörd från svenska arbetssökande i decennier, hävdar Socialdemokrater och Liberaler att det går bra för Sverige.

Svenskar ska inte vara med.

I reportaget från SVT 23/8 HÄR och bilden ovan, visas hur strukturell rasism ställer grupper mot grupper

Hur då?

Gotlandswebben frågade Arbetsförmedlingen 24/8 om Lika insatser finns även för Svenskars utanförskap från arbetsmarknaden.

Som bekant driver flera svenska myndigheter speciallösningar i samverkan med svenska företag för nyinflyttade till Sverige.

Arbetsförmedlingen svarar

Hej,

Vi på verksamhetsstatistik kan tyvärr inte besvara din frågeställning utan hänvisar istället till närmaste Arbetsförmedlingskontor på den där du bor. Då blir du inregistrerad som arbetssökande och kan få tala med en handläggare som kan lägga upp en plan för dig som ökar dina möjligheter att få rätt jobb. Det finns inget som stänger ute äldre från arbetsmarknaden utan alla har samma chans om de matchar arbetsgivarens önskemål.                                                                                                              ”

Svenskar utestängs med politiska instrument

Svenskar ska inte vara med?

Trafficking i byggbranschen enligt Polisen

Gotlandswebben har tidigare berättat om t.ex. Trafficking i Byggbranscher, där ”utvecklingen” i samhällsbyggnaden drivs av ”byggslavar” från låglöneländer.

Se länken Här

De arbeten som utförs genom att chartrade bussar fyller svenska byggen med arbetskraft från långt bortom Österled… kan då inte besättas med svensk personal.

Bussförare -Socialdemokraternas och svansarnas trumfkort.

Att nyinflyttade får sin bussförarutbildning betald och anställs av de operatörer som trafikerar busslinjerna i svenska städer är sjukt?

Det finns fullt av Svenska bussförare som faktiskt själva har betalt sin utbildning, men som hindras från att arbeta… transportbolagen tjänar inga pengar på att anställa svenskar.

I samverkan med bussbolagen så slussas istället nyinflyttade genom särskilda korridorer från AF till arbetsmarknaden… och du betalar med din skatt ett system som gör din granne arbetslös!

Du är passé vid +43!

Svenskar ska inte vara med?

Resterna av Sverige…

Om inte M och KD vässar sin nya strategi, att omfatta även växande utanförskap av svenskar, så är det nog tyvärr försent att stoppa allt annat som rasar?

Se SVT 3 juli 2019, HÄR under eller i länken

Gotlands partier driver polariseringen

På Gotland tar vi det lilla lugna… men allt som förut var stabilt börjar krypa närmare?

Gotlandsdemokraterna är just nu det enda parti på Gotland som formulerar strategier för gotlänningarna.

Kuriosa…

Arbetssökande diskrimineras

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *