Gotland Nyheter

Gotland, Jättebebisar och Gott Nytt År!

Gotland och Jättebebisarna är sagan som dödar Gutesagan. På Gotland ska man inte samarbeta över gränserna. Precis som på fastlandet. Andra sidan, fasta Sverige, har alltid styrts av Stockholmsetablissemang med sommarhus på Gotland. På ön har dessa besökare kallats Mavar med viss rätt. Efter valet 2018, har samma gäng tagit kontrollen över Gotland.

Moderaterna håller ihop alliansen

Gotland, Jättebebisar och Gott Nytt År!

Moderaterna på Gotland samarbetar med C-L-KD. Det finns inga planer på att samarbeta med t.ex. SD. Som privatperson bör man bli bekymrad över Gotlands framtid. Samarbete är nödvändigt för långsiktig hållbarhet.

Jättebebisar

Gotland, Jättebebisar och Gott Nytt År!

Moderaterna ser uppenbarligen inga problem med att Gotland bollar barnfamiljer över vattnet i ett jättekast?

Visby ska fortsätta utvecklas och landsbygden dö. Det är svårt att finna allianspolitik som får Hemse och Slite att blomstra.

Gotlänningarna behöver tänka på lång sikt. Alliansen på Gotland är samma sak som på fastlandet. SVT-nyheter, text-tv, eller andra större medier har i åratal visat helt onödiga händelser… tillkomna av styrande Jättebebisar.

Ingen lista behövs egentligen för att se vad Alliansen och övriga 7klövern har gjort med delstaten Sverige.

Terror, mord, skjutningar, knivningar, våldtäkter, strukturell rasism mot svenskar, rasism mot utlänningar, utanförskapsområden, skolmobbning.

Helt onödiga belastningar på samhället och befolkningen beror av egoism och avsaknad av mogna vuxna.

Nya gotlänningar 2019

Migrationsverkets förslag om kommunanvisning till Gotland, visar att Gotland är en pågående teater. På Gotland bor flest Centerväljare i hela delstaten Sverige.

Samtidigt tar gotlänningarna bara emot 75 personer för bosättning 2019?

Länsstyrelsen Gotland har meddelat att det beror på en analys. Migrationsverket visar innehåll i sin analys.

Här visas länsvis anvisade 2019, klicka på bilden för att förstora:

 

 

 

Källa: migrationsverket.se

Minsta mottagandet i delstaten Sverige

Gotland tar emot minst andel. Ingen tycks protestera? I andra sammanhang, har AF Gotland och ”Gotlandsmedier” hävdat att det går bra för den gotländska arbetsmarknaden.

Varför bromsas inflyttningen av utlänningar till ett minimum? Gotland är ett relativt stort län, har en påstådd god arbetsmarknad, gott om plats och en majoritet av väljare som önskar massinvandring?

Något är riktigt märkligt med Gotland!

Gotland är unikt

Varumärket Gotland visar att ön är unik. Sällan eller aldrig yppas att 30 000 gotlänningar bor på landsbygden och står utanför etablissemangets fina Visby.

Gutesagan byts sakta ut mot sagan om Jättebebisarna.

Gotland är ingen särskilt unik plats i förhållande till övriga Sverige. Politiken på ön styrs av och för etablissemanget.

Endast SD Gotland, arbetar stenhårt och dygnet runt, för att skydda, lyfta och stötta alla gotlänningar utanför elitens cirklar.

Så som havet har format landskapet, bryter de fina politikerna ned Gotlänningarna…

 

 

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs. "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Social- och Hållbarhetskonservativ. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Va? Se t.ex. Suburra på Netflix... Motto "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas" Nuläge Driver gärna projekt för hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Utbildningar Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *