Gotland

Kryssa Johan Pettersson!

För Sverigedemokratiska väljare på Gotland gäller det att fundera rejält kring personvalet till kommunfullmäktige. Situationen med den öppna listan gör det (enligt mig) viktigare än någonsin att verkligen sätta sig in i inte bara partiets olika ståndpunkter, utan också kandidaternas. Sedan också kryssa den som man tror kommer representera dig bäst i kommunen. För mig är valet enkelt, Det blir en röst på Johan Pettersson!

För den som hängt med lite på Gotlandswebbens resa och försiktiga första steg under våren och sommaren, kan inte ha undgått att lägga märke till Johan Pettersson. Han har i stort sätt på egen hand fyllt sidan med material och förvandlat projektet från idé till startklar realitet. Flitens lampa har verkligen lyst över huset ute i Garda och Johan har i dagsläget bidragit med närmare hundra artiklar!

Imponerande minst sagt, speciellt med tanke på att detta skett utan ett öre i ersättning och att Gotlandswebben i dagsläget får relativt få visningar mot vad som komma skall. Men detta är den Johan vi har haft den stora äran att lära känna. Full med energi och osjälviskhet. Idédriven, idealistisk och full med humor.

Johan Pettersson är ju såklart också politiker. Där skulle jag vilja våga mig på en kortare beskrivning. Johan får själv kommentera nedanför om jag glömt något viktigt eller fått något om bakfoten…

Humanisten Johan Pettersson ser jag som väldigt principfast, socialkonservativ men också pragmatisk och problemlösningsorienterad. Han håller mötet mellan människor och samtalet högt och som det bästa politiska redskapet. Man kan inte ta miste på hans skarpa kritik mot EU och hur ett utträde ur unionen är ett måste för Sverige. I Gotlandspolitiken vill han bland annat se en uppdelning av Regionen. Norr, mitt, söder. Med Slite, Visby och Hemse som huvudorter. Även satsa stort på landsbygden. Pettersson ser Visbycentringen på ön som ett stort problem.

Men framförallt är det viktigaste att Johan Pettersson kommer köra på i 200 kilometer i timmen för Gotland och för Sverigedemokraterna! Inte sänka blicken eller tyst knyta handen i fickan. Han kommer lyfta de viktiga frågorna. Kräva svar och lösningar. Johan kommer att komma in med extremt hög energi i kommunfullmäktige. Vara en stor tillgång för Sverigedemokraterna och samtidigt korrupta, förljugna, maktfullkomliga ”åttklöverpolitikers” värsta mardröm. Men också samarbetsvillig med alla politiker som precis som Johan Pettersson har Gotlands bästa för ögonen…

Kryssa Johan du också!

 

 

 

Mathias Hackzell
Född 1973 och uppvuxen i Visby. Boendes i Stockholm under tjugo år för att sedan återvända till Gotland 2013. Oberoende nationalkonservativ skribent med ett lokalpatriotiskt fokus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *