Krönika

Hatet mot SD

Det har nog inte undgått någon att SD utsätts för mycket hat, särskilt nu inför valet. Varje dag skrivs det något i media för att förolämpa detta folkvalda demokratiska parti. Kändisar går samman och uttrycker sin ilska, det delas friskt på Facebook texter om att SD är rasister, antidemokrater, skall ut ur riksdagen osv. Satiren flödar från okunniga och enkelspåriga socialister. Nu förväntar jag mig visserligen inte mer av vänsterflummare, men en sak har fångat min uppmärksamhet. Ingen av dessa arga och hatiska individer kan uttrycka sig själva, det delas inlägg på FB, det delas dåligt skrivna artiklar från media, men skriva några egna meningar och formulera sin egen åsikt, ja där räcker tydligen inte intelligensen till.

Som jag ser på det hela så bottnar ilskan i att dom tror SD som parti är rasister, och de nästan 20% som röstar på SD är okunniga och såklart också rasister. Eftersom invandrarfrågan är en del av SD:s politik så dyker det givetvis upp rötägg med extrema åsikter som säkert lutar åt det rasistiska hållet. Det är ej okej men en sak som inte många vet är att inget annat parti har en sådan stark granskning av sina medlemmar som just SD och sköter man inte sig är man inte välkommen att representera partiet.

På tal om invandrarfrågan igen så är det en sak jag grubblat över ganska länge. Alla motståndare till en striktare invandrarpolitik jag träffat genom årens lopp har antingen bott i ett fint hus på landet, eller i en fin bostadsrätt i ett lugnt och tryggt område. Alltså så långt ifrån den hårda förortsmiljön man bara kan komma. Det verkar som alla så kallade godhjärtade människor gärna sitter hemma i sina lugna och trygga hem och har hobbyåsikter, samtidigt vill dem komma så långt ifrån den miljön som bara är möjligt. Det gör ingenting om en ung kvinna blir våldtagen, eller en oskyldig tonåring blir misshandlad av ett gäng för jag sitter tryggt hemma i min lyxbostad så långt ifrån sanningen och verkligheten man bara kan komma.

Avslutningsvis vill jag berätta lite kort om mina egna erfarenheter. Under några år pendlade jag mycket mellan Stockholm och Visby då jag hade en relation med en kvinna från Akalla. Så jag har spenderat en del tid i bla Akalla, Husby, Rinkeby. Alla dessa områden är invandrartäta så jag har sett både det positiva och negativa med invandrare. Om vi börjar med det positiva. Jag besökte en väldigt liten butik som sålde mest skräp på loppis nivå som drevs av invandrare. Behövde några enkla verktyg som en avbitartång, en skruvmejsel och lite annat krimskrams. Det hade dom inte så jag tackade för mig, då bad en av grabbarna i butiken mig att vänta, en gick in på lagret och kom ut med en näve verktyg så jag plockade på mig vad jag behövde, billigt var det också, kanske 10-20kr st. Snacka om trevlig service och bemötande! Dessa snubbar startar upp ett litet företag, försöker komma in i samhället och göra rätt för sig och gör allt för att göra kunden nöjd. Även om det kostade dom några privata verktyg! Sen till det negativa. Man har ju vid några tillfällen blivit utsatt för små-hot om man passerat förbi något gäng som hängde på torget. Har man tex råkat titta åt deras håll när man passerat förbi har dom skrikit ”Vafan Glor Du På!!??”. Vid ett tillfälle satt jag utanför en elektronikbutik då en ung invandrare kom utspringande med grejer han plockat på sig, kort därefter kom polisen och jagade efter honom. Så med facit i hand så har jag sett och hört det mesta. Själva poängen med att jag delar med mig av mina erfarenheter är att det är något som alla SD hatare aldrig får uppleva, inte tusan flyttar dessa helgon till förorten för att hjälpa utlandsfödda människor som har det svårt när dom har ett ordnat liv i idyllen. Det problemet lämnar vi över till andra medan vi hatar lite SD:are på nätet.

Ingjald Atlinger
Född 1977, från Visby. Högerkonservativ antisocialist.

One Reply to “Hatet mot SD

 1. Att som svensk barnfamilj stå på Stora Torget i Linköping 5/9 och lyssna till Jimmie Åkesson, var en otäck upplevelse. Vi kände oss främmande i vårt land.

  Min fru betalar över 10 000 kronor i skatt, hon har pendlat till Östergötland sedan juni 2017, från Gotland. Pengarna har gått till skatt och pendling, snart blir hon sjuk.

  Jag får inte vara med på arbetsmarknaden med mina olika examen. Mina utbildningar är mycket lämpliga till olika offentliga arbeten, där svenska regeringar efter EU-inträdet har gjort insatser för att MENA istället ska ha arbete.

  Överallt försöker vi ha öppna ögon och ett öppet hjärta, men vi får mycket stryk genom den ”Strukturella rasismen” mot svenskar. Vi kan inte längre ha öppna hjärtan… då skulle vi bli helt utbrända… festen är slut. Vi ska anamma det samhälle som 7klövern har byggt.

  Vi ska börja ta, fulspela, knuffa bort andra och sköta oss själva… fast det går inte. Som SD står jag för hög svensk normativ etik.

  Vi har inte haft någon förtur till något, endast fått flytta runt och försöka, omskola, byta boplats… samtidigt som samhället ska ha våra pengar.

  När vi inte kunde laga våra tänder hos Tandläkaren, pga att alla pengar har gått till olika försök att komma in i VÅRT EGET samhälle, så var valet lätt.

  När vi inte kunde få bostad trots över 8 år i bostadskö, så var valet lätt.

  SD har inte skapat: våld, terrordåd, elevmobbning, våldtäkter, eldstrider på öppen gata, gängkriminalitet, mord, misshandel… det kommer av 7-klöverns flum.

  Ska bli intressant att få svar av SVT, varför Östnytt inte visade på nyheterna, visade att Sveriges största parti fick sitt lagliga framträdande förstört av utlänningar som har flyttat till Sverige.

  Utlänningarna, som vi såg med egna ögon och hörde med våra öron, var unga tjejer i tyger runt hela huvudet, eller killar med gympabrallor och hoodtröjor.

  När Åkesson berättade om Sverige och vilket ansvar man har som inflyttad: -”jävla svenne de tror att de är farliga”… ”buuuuuuu”… osv.

  Nu vill jag se vinsten för MENA och Sverige, att deras folk ökar den svenska befolkningen!

  SVT bör sända en rejäl filmserie, om Vinsten med Sveriges totalt skruvade invandringspolitik… där ska det ingå hur Svenskarna diskrimineras och går sönder… Framförallt ska filmserien visa om MENA har slutat producera migranter, efter att Sverige har haft öppen dörr i 50 år.

  På Gotland bor det, som i andra delar av EU-regionen Sverige, folk som åker hem till de länder som de säger sig ha flytt. De åker hem på semester och andra resor när de har fått sitt svenska pass och medborgarskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *