Gotland Nyheter Sverige

88-årige Rolf hemlös

88-årige Rolf hemlös. SD ordnade bostad. Hittar svenska äldrepensionären Rolf i ”dumma” och ”icke trovärdiga” medier (uttryck hämtat från ”trovärdiga” källor). Söker efter nyhetsartiklar av svenskarna tvångsfinansierade medieproducenten SVT. Kanske är det fel på sökmotor-kunskaperna?

88-åriga Rolf vräktes av hyresvärden. Enligt källor som kallas dumma, så har kommunen inte hjälpt till med bostad eller äldreboende.

Statliga medieproducenten som drivs genom tvångsbeskattning av svenskar, kanske har gjort ett reportage om Rolf?

Skulle vara intressant att se ett inslag om hur SD tänker i ämnet.

Hittar dock flera reportage genom åren om människor som har flyttat till Sverige, vilka har tvingats bo i bilar.

Genom att söka på t.ex. meningen: svt Rolf tvingas bo i bil… så hittade jag:

SVT

Här dyker SVT upp som resultat nummer fyra 2016,  enligt SVT gällande en Egyptisk man och hans resa till bostad i Sverige:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/walid-har-jobb-och-inkomst-tvingas-anda-sova-i-bilen

SR

SR som ingår i tvångsbeskattad media, berättar 2017 om en Holländare som pluggade på Linnéuniversitetet och hans resa till en bostad i Sverige:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=6772945

Nyhetsvärde

Den som frågar svenska ”politiskt korrekta” medier, får svaret att man bara producerar nyheter som har ett nyhetsvärde hos den breda allmänheten.

Gotländska barnfamiljer som tvingas till flykt från ön tycks ha lågt nyhetsvärde, både i riksmedier och de lokala medieproducenterna med säte i Visby.

Gotländska barnfamiljer i socknarna, som kan tillföra sin hembygd både kunskaper och öka antalet barnfamiljer på landsbygden… kanske är lika oviktiga som svenska äldrepensionärer?

 

Vilka länder ordnar bostäder åt svenskar

En fråga som faktiskt hörs idag allt oftare berör vilka länder som fixar bostäder åt svenskar som tvingas lämna Sverige.

Det är inte ens politiskt korrekt att ställa den frågan enligt en majoritet av väljarkåren. Men samtidigt är det givetvis viktigt ur demokratisynpunkt att fråga:

-Vilka länder fixar bostäder åt svenskar som tvingas fly Sverige?

Vadå fly?

Svenskar flyttar i allt större omfattning från Sverige… frivilligt…

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *