Nyheter

Bank-id… Idiot!

Den nya fantastiska EU-regionen Sverige, drabbas hårt av olika svindlare. En person blev uppringd av sin ”bankpersonal”, men höll sig kall.

Tack SVT.se och polisen

Bank-id… Idiot. Kan låta som otrevliga ord.

Just vid tankar kring frukostbordet, om hur Sverige har utvecklats negativt gällande olika bedrägerier och brott, visar SVT en bra nyhet.

Bankpersonalen ringer en kund med märkliga krumbukter. Kunden är iskall och visar det civilkurage som fanns i Landet Sverige.

Hjälp Polisen att stoppa ”Vishing”

SVT.se delar HÄR en ljudinspelning från Polismyndigheten av samtalet

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *