Nyheter Sverige

Be om ursäkt Stefan Löfven!

Som genom ett trollslag och över en natt, ändrade statsministern Stefan Löfven och det Socialdemokratiska partiet sin migrationspolitik. Nu presenterar man en politik som i visa stycken inte bara ta är tagen från SD rakt av, utan också på vissa punkter ännu tuffare.

Detta har förbluffat, chockat och retat upp många inom Socialdemokratin. Förståligt nog. I årtionden har man manat till retoriskt krigföring gentemot Sverigedemokraterna. Man har varit de självutnämnda goda krafterna i denna politiska strid och har obönhörligt avfyrat sina största och grövsta kanoner mot SD´s pragmatiska och restriktiva invandringspolitik.

Men den bistra verkligheten har med tiden gett SD rätt. Partiet har år efter år växt stadigt och tagit väljare från alla partier och massor från Socialdemokraterna. Det mångkulturella samhället Sossarna försökt bygga har emellertid inte bara visat sig vara en orealistisk utopi, utan också en verklig mardröm.

Så i desperation tar Löfven sin kappa, vänder den snabbt och lätt efter vinden. Nu gäller det att servera valfläsk och i alla fall uppbåda en illusion av seriositet. Kvar på slagfältet lämnar han fotfolket med en stor, vass, dolk i ryggen och en rejäl dumstrut på huvudet. Svikna av partistrateger och partitoppar. Efter att ha suttit på sina höga hästar, övertygade om sin moraliska förträfflighet, så kommer nu plötsligt en ovillkorlig kapitulation. Skall det socialdemokratiska maskineriet nu verkligen tvingas propagerar för ”SD- politik”? Som man tidigare kallat hatisk, rasistisk och fascistisk… Man anar dålig stämning i valstugorna.

Stefan Löfven bör be de sina om ursäkt. Han har hetsat dom rättrogna likt kamphundar och dom har lydigt attackerat. ”Unfriendat” på ”Fejjan”, snackat skit om SD-are på jobbet, slutat hälsa på grannar och så vidare. Som duktiga och goda Sossar har förväntas göra. Nu har statsministern väldigt snabbt fått väldigt många att se ut som riktiga åsnor.

Men dom Löfven verkligen bör be om ursäkt är Sverigedemokrater och dom som röstat på partiet. Socialdemokraternas rabiata hållning gentemot SD har bidragit till verkligt lidandet i Sverige. Till denna ”polarisering” alla talar om. Som största parti med det fränaste tonläget bär man huvudansvaret för den rent ut sagt bedrövliga attityden mot oppositionella. Sossarna har gjort precis allt i sin makt för att stöta ut och förvandla alla med minsta lilla kritik mot den förda migrationspolitiken till paria i samhället.

Tyvärr har dom lyckats väldigt bra. Människor har blivit av med sina jobb. Fått se sin karriär gå upp i rök. Man har med sitt retoriska gift lyckats så split inom familjer och äktenskap. Man har kapat vänskapsband.

Så nu när man med sin nya politiska riktning ger Sverigedemokraterna rätt, känns det trots allt bara bittert. Det går inte längre att tro på ett endaste av denne statsministers utspel. En man som gjort lögnen till sitt adelsvapen och främsta politiska redskap. Ett enormt folkförakt återfinns hos Stefan Löfven och de andra Sossepamparna. Vi har inte glömt lögnerna. Vi har till exempel inte glömt de 80 000 illegala ni skulle utvisa senast ni skulle visa er på styva linan inom migrationspolitiken. Varför skulle någon tro på er denna gång?

Men om det verkligen är så att Socialdemokraterna i elfte timman verkligen nyktrat till när det kommer till dessa frågor, så är det upp till bevis. Börja med att riva upp amnestibeslutet när det gäller dom 9000 Afghanska männen. Följ upp med att implementera utvisningarna ni skulle genomföra. Be sedan om ursäkt för den bitterhet och hat ni spritt i landet.

Mathias Hackzell
Född 1973 och uppvuxen i Visby. Boendes i Stockholm under tjugo år för att sedan återvända till Gotland 2013. Oberoende nationalkonservativ skribent med ett lokalpatriotiskt fokus.

3 Replies to “Be om ursäkt Stefan Löfven!

 1. Jag har en barndomsbekant som är ”socialist”.
  Eller …jag HADE en barndomsbekant.
  Efter 29 år ville han inte ens vara facebook-vän med mig längre.
  Detta eftersom jag var ”rasist”.
  Nu är även han ”rasist” för han har ju röstat på Stefan Löfven och Stefan Löfven är ju numera också ”rasist”.

  Jag förlåter a l d r i g Stefan, Mona, Fredrik och alla dom andra.

 2. Att Löfven skulle be om ursäkt, är långt borta. Det skulle först krävas att Löfven tror på en Svensk Kulturell Identitet, dvs den normativa etik som byggde Landet Sverige!

  Löfven är ju tyvärr med och river ned allt som hans egna förfäder har byggt upp. Även den svenska normativa etiken, där artighet och fostran var en dygd!

  Allt är snart borta, även den vardagliga hyfsen: ”förlåt”, ”jag ber om ursäkt”, ”med vänlig hälsning”, osv…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *