Nyheter

Centern om Hatet

Under Almedalsveckan, ”folkfesten” för fina och invigda gotlänningar och fastlänningar, bjöd Annie Lööf på frågetecken om Hat. I samband med sin förklaring att C aldrig kommer att samarbeta med SD, så yttrade Lööf att C måste visa att Sverige inte tillhör hatarna?

Centern frågades om Hat

” Hej!

Tack för ert arbete, bland flera partier.

mvh

Johan Pettersson

Önskar svar om följande nyhet om C och en förklaring av vilka som är ”Hatarna”:

119 SVT Text Torsdag 05 jul 2018 INRIKES PUBLICERAD 4 JULI:

…-Skulle det behövas ökat stöd för att få igenom politiken vill vi söka det över blockgränsen, sade hon i sitt tal i Almedalen på onsdagskvällen. Lööf betonade även att C ska stå för medmänsklighet och humanism. -Vi måste visa att Sverige aldrig kommer att tillhöra hatarna…”

Centern svarade

” Hej Johan,

Tack för ditt mejl!

Med ”hatarna” menar vi de som inte står upp för allas lika rätt och värde, utan anser att vissa grupper är mindre värda och bör ha färre rättigheter eller kanske till och med utplånas. Detta inkluderar alltså all form av extremism, rasism och anti-semitism, exempelvis.

Trevlig sommar!

Vänligen,

Lina

Centerpartiets Riksorganisation
www.centerpartiet.se |
centerpartiet@centerpartiet.se
Centern -upp till bevis !

Kommer C att arbeta för att bryta den strukturella rasismen mot svenskar? Både på Gotland och Sverige i övrigt behöver svenskar vänta mellan 10 och 15 år på bostad i allmännyttan.

Svenska myndigheter anställer personer från andra länder, trots att det finns arbetssökande svenskar med mer utbildning och erfarenhet.

Det förekommer ett enormt trixande och fixande för att underhålla myten om integrering, av alla utom svenskar.

Domstolar… SD har inte varit med och format osäkra domar med synbara religiösa och politiska ingredienser.

Hur ska C förklara den strukturella rasismens utmaningar i valarbetet 2018 och frågan kvarstår: -Vilka är hatarna?

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *