Nyheter

Centerns drömmar om Nyanlända

Inför valet 2018, stod Centerpartiet fast i sin uppfattning om Nyanlända i ”vård och omsorg”. Nyanlända skulle lösa krisen inom välfärdsjobben. Dock stöter de självutnämnda goda alltid på samma problem, eftersom de alltid har samma lösningar.

Gotland och centern

På Gotlandswebben minns vi den nyss invalda fullmäktigeledamoten och läkaren, Joakim Samuelssons uttalande inför valet:

”Nyanlända är bra för att de behövs inom vård- och omsorgsyrken.”

Ja, det har alltid behövts personal inom serviceyrken, men har egentligen ingen koppling till Nyanlända. Inflyttade nyanlända är verkliga personer och inte tjänstefolk åt liberala globalister och höginkomsttagare på ön.

Däremot är det oomtvistat att Nyanlända behövs i sina hemländer, särskilt med erhållna resurser som givits dem i EU-regionen Sverige.

Myten om den goda alliansen

Det återstår att se om Alliansen på Gotland, kommer att ge järnet för att utöka inflyttningen av personer med utländsk bakgrund på Gotland?

Riksgenomsnittet med utländsk bakgrund i EU-regionen Sverige, är enligt t.ex. SCB cirka 24%.

Gotland behöver omgående ungefär 11 000 nyanlända, för att komma ikapp och vara lika goda som sina kollegor på fastlandet.

Än har inga krav från Alliansen, om ökat mottagande av Nyanlända, kommit till gotlänningarnas kännedom.

Kanske avvaktar de gotländska globalisterna regeringsbildningen, eller så är godheten bara en myt?

Gotland migrant-center

Gotland står inför en spännande mandatperiod. Kommer Alliansen att skapa fler jobb på ön?

Ett förslag som bör undersökas, är om Gotland kan göras till EU-regionen Sveriges största transitcenter.

Gotlands unika och avgränsade geografi, utrymmesskäl, infrastruktur och det önskade politiska styret av Gotland, är utmärkt för ett migrant-center.

Sverige har i decennier haft stor oordning och slösat oräkneliga summor på misslyckad migrationspolitik.

Statsvetare om Gotland

HÄR Gotland har ett utsatt läge och alla vill ha tillväxt. Gotland kan skapa arbeten, utöka befolkningen och göras till huvudansvarig region för migrationsprocesser i Sverige.

Exempel på samma lösningar och samma problem

Det finns många exempel på resurskrävande insatser, för att ge nyanlända tillgång till arbetsmarknaden.

Länken nedan visar ytterligare ett projekt, där politiskt korrekta svenskar anser att nyanlända bör arbeta i yrken som svenskar inte vill ha:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=109&artikel=7068599

 

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *