Nyheter

EU suger ut Svenskarna

EU, bedragarnas smörgåsbord?

Enligt flera etablerade publicister, t.ex. DN 2019-04-04, så missar Sverige att anmäla bedrägerier med EU-medel.

30 miljarder årligen i ”felaktiga” utbetalningar har ”tvingat” regeringen HÄR att delta i EU:s åklagarmyndighet och arbete mot korruption.

Men före EU-inträdet var det inte nödvändigt, eftersom Svenska arbetares skattemedel inte fördes över till andra länder i Europa.

Efter strax 25 år med EU, har Sverige uppenbara problem i sitt samhällsbyggande.

Alla runt 45 år, som jobbar i offentliga yrken på golvet och en kontaktbar nivå, vet hur Sverige har förändrats… hur det känns helt omöjligt att reda i en allt trassligare välfärd.

Idag är sista dagen som svenskarna röstar för att stanna i EU, eller lämna…

En fråga till alla utanför Visby

-Hur har Gotlands landsbygd utvecklats med 25 år i EU?

//

Lycka till med röstkortet!

 

 

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *