Nyheter Reportage

Explosionen i Linköping

Det mullrade under fötterna och explosionen kändes annorlunda än vid kontrollerad bergsprängning på byggen… lång smäll på något sätt?

Annorlunda sprängning?

Tryckvågen mullrade cirka 1 kilometer till vår lägenhet på andra sidan innerstan.

Jag sa till frugan att det inte lät som en vanlig sprängning.

Det byggs 230 lägenheter utanför vårt hus och därför tänkte vi först på något slags ras av enorma betongelement och byggkranar.

Vi tog nyss en promenad och såg den enorma avspärrningen, polisbilar, helikopter och all räddningspersonal som hade larmats ut.

Hela Sverige följer händelsen och det finns foton överallt på internet.

Ingen information tycks ännu finnas om vad som exploderat?

Som exilgotlänning är det en märklig känsla, vi kunde lika gärna ha bott i något av husen… det var bara slumpen som avgjorde att vi fick en annan lägenhet… långt från lugnet på öjn.

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *