Nyheter

SD Filmen om Socialdemokraternas historia

Filmen kanske är fejk? Allt som bryter mot majoritetens uppfattning kan anses vara fejk. Hur ska en majoritet kunna ha ”fel”. Frånsett filosofiska utlägg, så finns nu en film som påstås visa Socialdemokraternas historia.
Svenskarna -motionen om den ”Svenska Folkstammen”

SD:S FILM ÄR BORTTAGEN FRÅN INTERNET PÅ NÅGONS BEGÄRAN… Men så blev den granskad… och är uppe igen.

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

2 Replies to “SD Filmen om Socialdemokraternas historia

 1. Problemet S fått på halsen i och med denna film är ju att den är precis lika sann som alla de alster EXPO producerat för att brunkleta SD.

  När dyker den första bilden på David Lindvall upp på facebook med påmålad mustasch och snedlugg? 🙂

  1. Förmodligen har inte den polariserade EU-regionen sin grund i äkta Vänster-Höger, eller Alla mot Nationalistiska SD?

   Trovärdiga medier; skildringar, texter och åsikter… kanske alltid kommer att vara kopplade till monetära intressen? Men det har väl funnits homogena samhällen som har fungerat, trots att annat än pengar har skattats högt?

   Idag syns det tydligt att de som styr politikerna är rika knösar. Att politikerna ingår i klubbar om belönar dem ekonomiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *