Nyheter

Förtidsrösta på Gotland!

Idag kan du förtidsrösta på Gotland. Här finns information om vallokalerna.

Här finns platser och adresser till alla röstningslokaler för förtidsröstning inför valet under perioden 22 augusti 2018 till och med 9 september 2018.

KÄLLA Valmyndigheten:

Val.se

 

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs. "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Social- och Hållbarhetskonservativ. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Va? Se t.ex. Suburra på Netflix... Motto "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas" Nuläge Driver gärna projekt för hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Utbildningar Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot

3 Replies to “Förtidsrösta på Gotland!

 1. Jag, personligen har ännu inte bestämt mig slutgiltigt hur jag skall rösta när det gäller kommunalvalet.
  Är det någon som vet vilka av de två röstsedlarna SD har i regionvalet som ligger i förröstningslokalerna.
  Både valet 2010n och 2014 ringde ganska många väljare och berättade att SD valsedlar gömdes undan eller helt enkelt slängdes på förröstningslokalerna. Hoppas de aktiva i SD är beredda och även kollar hur det står till själva. I en hel del fall fick man åka dit och ersätta de gamla och i en del fall var de som stod för förtidsröstningen intresserade men tyvärr i andra inte alls.

  1. Hej!
   Som tidigare ordförande för SD Gotland, har du kunskap och erfarenhet av ”Demokrati”. Förstår problemet som allmänt i hela Sverige. EU-regionen Sverige är splittrat och Svenskar är ställda mot Svenskar. Andra grupper är ställda mot varandra och Svenskar.

   Sverige har ett allvarligt inrikesproblem gällande Demokrati. Det kommer av att de övriga 7 partierna inte har tagit ansvar för Svensk Demokrati,i avseendet SD.

   Sverige är polariserat till den grad, att Svenskar ”hatar” Svenskar som arbetar för Svenskar och Sverige. Paradoxen med den pågående liberaliseringen av allt, är att samtliga liberaler ropar på Polisen.

   Det vore bättre om Svenska Folket röstade på ett Sverigevänligt parti, som arbetar för att bevara Svensk Kulturell Identitet. Dvs svensk moral och normativ etik. Det innefattar att fostra människor till goda och demokratiska medborgare.

   Att förstöra partiers valkampanjer, visar att den normativa etiken, som förut höll samman landet Sverige, är urvattnad.

   Ett barnsligt förslag, är att Sverige tar bort alla partier och bildar ett enda parti!

   Det kan mycket väl bli så att EU-regionen Sverige får andra politiska grupper i majoritet. Det är inte självklart att andra majoriteter har samma tro på Demokrati som Svenskar har haft?

   Alla ska hjälpa alla, att respektera alla partiers valmaterial, för att bevara demokratin!

 2. Odemokratiska åsikter (i mina ögon) har de flesta människor fast i varierande grad. Även partier och inte minst medier.

  Det där att vara tolerant mot att andra människor beter sig, tänker, tror, tycker om och tycker annorlunda än en själv är en svår sak för många av oss människor. I Sverige har vi försökt bemästra sådana känslor och det har lett till fred. Men inget är givet för evigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *