Nyheter

God Jul Gotland!

Handlingar av Kärlek betyder något. Delstaten Sverige firar idag Julafton för 24:e gången. Alla pratar om EU, men minns svenskarna varför vi firar jul? Se dig omkring på Gotland, i din socken, på landsbygden och i din stad. Ser du julens budskap runt dig?

Svenska Julen

God Jul Gotland!

Svenskar firar jul till minne av Jesus födelse. I denna historiska tradition är Kärleken det största.

Den människa som är värnlös, behöver skydd, saknar resurser, svälter, är hotad och lever utanför den värme som du får uppleva ska skyddas av Gud.

Kärleken är tro, Kärleken läker, du har Kärleken inom dig… Ge av din Kärlek och sprid den över Gotland.

Gud är mänsklighet!

God Jul Gotland!

Gud blev en människa när Han föddes försvarslös och utan skydd. Som litet spädbarn var Gud redan hotad.

Gotland kan leva, blomstra och utgöra skydd för alla som bor på ön. Tillsammans kan gotlänningarna göra Gotland till en mänsklig plats genom Kärleken.

Gud ville även bli som de människor som har sina hem på Gotland.

På Gotland finns allt som mänskligheten behöver. Så länge alla gotlänningar fortsätter att minnas Julens budskap, kan Gotland vara en unik plats.

Minns Julen, använd ditt hjärta och Ge till varandra!

 

 

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *