Debatt Gotland Nyheter Sverige

Gotland helvete för invandrade ?

Gotland helvete för invandrade? För snart 15 år sedan berättade Sveriges radio P4 om hur svårt det var att överleva på Gotland. Klicka på artikeln längst ned för att förstora och läsa.

Personen i artikeln hade ändå haft arbete på ön, till skillnad mot många svenska fastlänningar som aldrig erbjuds jobb, eller hjälp till jobb.

Den stora frågan är egentligen vad de styrande vänsterliberala i regionfullmäktige vill åstadkomma med polarisering på Gotland?

Gotland är inget undantag gällande risken att tappa kontrollen över faktorer som motverkar långsiktig hållbarhet.

Tvångsbeskattade reportage om svenska barnfamiljer ?

Gotland helvete för invandrade? Ska bli spännande att se om SR P4 Gotland kontaktar svenska/gotländska barnfamiljer som tvingats av ön.

Kanske är det intressant att läsa om hur Gotland hanterar svenska familjer, eller inte?

Att inte behålla inflyttade svenskar med flera examen eller delta i kommunspelet att flytta invandrare till ön, väcker flera frågor.

Riksdagspartier har glömt bort svenska barnfamiljer ?

Inget av riksdagspartierna, eller partierna som styr Gotland, nämner svenska barnfamiljer på framsidan på sina hemsidor.

Klicka på partibeteckning för respektive Hemsida på EU-delstatsnivå :

C

M

L

S

MP

V

SD

”Gotland ett helvete för invandrare”

Publicerat torsdag 10 augusti 2006 kl 11.39

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *