Nyheter

Gotlands sista demokratiska val

Kanske är valet 2018, det sista demokratiska valet för gotlänningarna? Framtiden är oviss och EU-medlemskapet har visat att Sverige och ”det svenska” ska bort. Förutom ”Fotbolls-Landslaget” är det få saker som svenskar får heja på.

Demokrati

Gotlands sista demokratiska val. Svenskar som hejar på det svenska riksdagspartiet SD, anses inte ha samma värderingar som Statliga Radio/TV HÄR.

Det är inte Demokrati, att statlig public service tar avstånd från ett riksdagsparti!

Svenskar som hejar på självklara saker; laglydnad, ordningsregler, svenska kulturella uttryck… kallas rasister av ”Etablissemang” och ”Liberaler”.

Det är inte Demokrati, att regeringsföreträdare kallar svenska skattebetalare för rasister, när de vill rädda Sverige och all trygghet som de har kämpat för!

Gotlänningar kan rädda Sverige

Om gotlänningar tänker efter, kan de faktiskt utgöra modell i framtiden för övriga Sverige.

Gotlänningar kan rösta för att bevara Gotland. Ön kan fortsätta vara den mest trygga, säkra och lugna platsen i Sverige.

Valet 2018 är viktigt, alla behöver rösta, 7-klövern har monterat ned Landet Sverige!

Många gotlänningar har flyttat till fastlandet, de har upplevt EU-regionen Sverige… och skräckslagna flyttat hem till ön.

Gotland är det sista av Sverige, tänk efter om Du vill rädda din ö och återställa ditt Land imorgon?

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *