Gotland Nyheter Sverige

Kampen om Sverige!

Talmannen HÄR har sagt att det är ett misslyckande om Sverige får extraval. Svenska folket har röstat i demokratiska val, så att det eventuellt kan bli extraval. Om Löfven hade haft förtroende hos väljarna, skulle regeringsfrågan vara löst. Experter menar att Löfven inte godkänns i statsministeromröstning.

Landet Sverige eller delstaten Sverige

Kampen om Sverige.

Vad är det?

Kanske är det lätt som gotlänning att skratta bort allvaret och guppa vidare i sin traktor, långt bort från stan och ännu längre från galne fastlenningar.

Lugn, Gotland kommer att fortsätta glömmas bort av eliten. Det kommer att bli allt svårare att leva även på Gotland.

I skrivande stund pågår en budgetdebatt i riksdagen, där fokus för M är röstfiske:

HÄR Integration, bla, bla, Fler poliser, bla, bla, Gängkriminalitet, bla, bla.

M har med största kraft i decennier varit med och skapat det nya!

Det är försent!

För att vara extra tydlig, kan hänvisningar göras till Löfvens inrikes Sociala oro. Ibland behövs även jämförelser utifrån. En annan delstat, Storbritannien (GB), har beslutat Brexit.

Se utvecklingen av GB, i programmen Bidragsgatan, eller TV 12 och Kronofogden knackar på:

Rädsla för öppna samtal

Egentligen beror hela valcirkusen på att medelålders svenskar har rest på sig i tystnad. Flera väljare än i valet 2014, smög in i vallokalerna och röstade på SD.

Med övergång från Landet Sverige, till EU-delstaten Sverige 1995, förlorade vanliga arbetare, tjänstemän och barnfamiljer kontakten med politiken.

Väljarna hade fått nog av Liberalism, Globalism, Elitism, Diskriminering, Våld…

Det ökade väljarstödet för SD 2018, berodde främst på det inrikesläge som övriga partier hade skapat under decennier.

På arbetsplatser har det inte varit ok att prata om terror, våldtäkter, mord, knivningar, sharialagar i domstolar, skjutningar, svenska fattigpensionärer, etc.

Rädslan för att tala öppet hindrade fler från att rösta SD. Samtidigt har SD gjort bort sig, genom olika företrädare som Jimmie Åkesson har tvingats dra i örat!

Rubrikerna har ibland varit mer omfattande när SD har gjort bort sig.

När övriga partier har bäddat för infiltrering av främmande makter i samhällskroppen eller terrordåd, har man valt att tysta det öppna samtalet!

Kampen om Sverige

Kampen om Sverige. Allt fler väljare har vänt övriga partier ryggen. Svenskarna har upptäckt att de själva eller deras barn inte får bostäder och arbete.

Väljarna har sett att närstående har sorterats bort i diskriminerande rekryteringar, där förtur har givits till utlänningar med oskriven lag.

Väljarna har sett att anhöriga dör ensamma inom omsorgen av vanvård.

Väljarna har sett att egna familjemedlemmar inte har haft råd att gå till tandläkaren.

Övriga partier har skapat en kamp om Sverige…

…traditionella makthavare har inte beskrivit vad som är så fantastiskt med att Sverige är en juridiskt underlydande EU-delstat?

//

Varje morgon vaknar ytterligare en Svensk, ser nyheter i alla sorters medier, både från utlandet om Sverige och inifrån…

…ilskan, sorgen, förtvivlan, rädslan väcker kamplusten.

Väljarna vill ha tillbaks Landet Sverige!

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *