Debatt Gotland Nyheter Sverige

Kristersson och Svenskfegisarna

Idag talar Moderatledaren i Almedalen. Nya Moderaterna har förändrats till gamla Moderaterna. Tonen är åter skarp gällande skenande samhällsproblem: Brott & Straff, Välfärdssystemens belastning och Krav på egen försörjning.

Nya Svenska Modellen?

Kristersson och Svenskfegisarna.

Moderaterna kallar sin Politik för ”Den nya svenska modellen”.

Under styre av både Höger- och Vänsteralliansen har Landet Sverige, gått från självständig nation, med låg arbetslöshet, trygghet, säkerhet… till dagliga skjutningar, explosioner, utanförskap, polarisering.

Den nya svenska modellen, liknar vad EU-motståndare ville behålla valnatten 1994?

Ikväll talar Kristersson om hur Moderaterna vill göra saker bättre i delstaten Sverige.

Ikväll finns det möjlighet för Moderaterna att köra om Sverigedemokraterna med marginal.

Om Moderaterna erkänner att partiet har varit starkt drivande och delaktiga i den skenande samhällsutvecklingen… så kommer väljarna att börja lita på Moderaterna.

Kristersson och Svenskfegisarna

Det är dock högst osannolikt att Moderatledaren vågar beröra ämnen som: Swexit, utvisning av kriminella gäng, diskrimineringen av svenska medelålders män på arbetsmarknaden, den svenska flumskolan, äldrepensionärernas situation… jättesatsning att uppnå nolltolerans av grov brottslighet… ökningen av svenska barn som far illa…

Den nya svenska modellen kan aldrig utvecklas genom tomma ord, det krävs även handling.

Personligen tror jag att Kristersson har stränga order att inte tala om svenskhet med bäring på sådant det som tidigare var känt som svenskt i hela världen?

Att Sverigedemokraterna hotar Moderaterna är egentligen inget konstigt. Samhällsproblemen är nu så omfattande, att alla svenskar som undanhålls lika värde och villkor, kan bara hoppas på Sverigedemokraterna.

Vilka partier var det som krossade den Svenska Modellen?

 

 

 

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *