Nyheter

Kvinna har sex med Spöken

En brittisk kvinna uppger för Mirror att hon har haft flera sexuella relationer med spöken. Sin senaste relation fann hon i Australien och umgänget fortsätter hemma i Storbritannien.
Har slutat med verkliga män

För 12 år sedan kände Amethyst en närvaro. Hon levde med sin dåvarande pojkvän som var bortrest mycket i sitt arbete. En natt klädde hon upp sig sexigt och väntade på spöket i parets gästrum. Just innan Amethyst skulle somna hade hon sex med spöket.

Verkligheten

Ingen ska driva med någon för dennas personliga tro. Samtidigt behöver ett demokratiskt samhälle diskutera hur och vad som är möjligt att genomföra. En viktig sak med att ifrågasätta, är till exempel vilka konsekvenser olika beslut kan ha.

Vad som är verkligt är en klassisk fråga för Filosofer.

Vad som får uttryckas som verkligt beror ibland också på den ”allmänna uppfattningen”. I ett demokratiskt folkstyre som ”EU-regionen Sverige” hävdar sig vara, kan majoriteten bestämma vad som är verkligt.

Konsekvenser av partipolitiska fantasier

Det är bra om de svenska väljarna intresserar sig för konsekvenserna av olika partiers fantasier… eller verklighet?

I decennier har till exempel S och M med svansar, bildat regeringar som har ökat negativa konsekvenser för svenska folket och samhället i stort: våld, våldtäkter, terrordåd, droger, skjutningar, mord, skolmobbning, NO-GO-Zoner… ”Social oro”.

SD är enda riksdagsparti som inte har medverkat

9 september kommer allt närmare. SD har inte medverkat till ”utmaningarna”.

Den som önskar en politik som berör majoritetens verklighet bör rösta SD!

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

2 Replies to “Kvinna har sex med Spöken

    1. Hej. Intressant kommentar. Vid jämförelse av olika nyhetsproducenter, är det lätt att fundera över vilka krafter som skapar sådan oreda, inom så många områden?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *