Ekonomi Gotland Nyheter

L sparkar svenskarna på skolpungen!

L sparkar svenskarna på skolpungen! L-politik, där människor har uppfattat frihet utan ansvar, sparkar nu skattebetalarna på pengapungen. Skolan ska få över en miljard, föreslår L. Skolan ska givetvis fungera, men valfläsk som liberala pengar, kan aldrig ersätta att elever och vårdnadshavare fostras till ansvar.

Det finns länder där elever inte ens har en skolbyggnad, men det är lugn och ro i klassen ändå. Det är inte heller endast i diktaturer sådan disciplin förekommer.

I kulturer med annan fostran än den urvattnade svenska, så vill man lära sig.

Eleverna förstår att om de ska kunna skapa ett hållbart samhälle, kan de inte skapa en ohållbar skola.

Se upp för den liberala skolpolitiken som L har försökt göra till en av sina varumärken.

Nu får Du som skattebetalare möjlighet att finansiera ökade utgifter för skolan.

Ingen har ansvar för oss tillsammans

Den ansvarslösa liberala politiken efter EU-inträdet 1995, har skapat en känsla  att man inte behöver anpassa sig till något slags gemensamt.

Ingen har ansvar för oss tillsammans

10-20-30-40-50-60-70-talister fostrades till känslan att våra gemensamma utrymmen förvaltades av oss tillsammans… ansvarskänsla.

HÄR visar svt.se 2020-09-15 skolmiljarden:

Inkludering med segregering

Svenska skolan segregerar alla elever som inte klarar av att vara i klassrum, när de tvingas till ”inkludering”.

Elever fick tidigare vistas i en lugn och liten grupp med extra insatser. Det är ändrat sedan många år med modeordet inkludering.

Svenskar väljer bort problemskolor

Segregeringen har pågått i decennier genom huvudlös invandring utan verklig humanism.

”Välutbildade och svenskfödda föräldrar väljer bort skolor med barn till lågutbildade och barn till föräldrar med invandrarbakgrund, menar man i rapporten. ”

Klistra in länken från Skolvärlden 2018, i din webbläsare:

https://skolvarlden.se/artiklar/ny-rapport-nuvarande-skolsystemet-okar-segregationen

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *