Nyheter

Migranter och Svenska PK

Det är mycket viktigt att Migranter får hjälp av PK, på plats i sina hemländer. Knappast någon som är fostrad i Landet Sverige, före EU-regionen Sverige, kan blunda för utvecklingen i olika länder i MENA. Det är inte elakt att vilja hjälpa på plats i hemländerna. Det är inte godhet att vilja hjälpa alla från MENA att stanna i EU.

Migranter tänker inte sluta resa till EU

Migranter och Svenska PK, har ett särskilt samband. Svenska PK är med och utplånar dels migranternas möjligheter att bevara sina rika kulturer; mat, musik, konst, vetenskap, språk.

Svenska PK påstår sedan att migranterna berikar EU-regionen Sverige. Det kan hända, ja visst!

Resultatet av Godheten

Efter 50 års flyttande av Migranter, från MENA till Sverige, har MENA fortfarande och allt svårare problematik. Ja, det kan vara snällt att tänka snällt. Men istället har kaos, utanförskap och omvärlden sänkt Sveriges ranking i världen.

Den negativa utvecklingen beror bland annat på att lusten att hjälpa, har förblindat konsekvenstänkandet.

Hur mycket t.ex. vi på Gotlandswebben än skulle önska att hälften av Afrikas 1,3 miljarder kunde bo i Sverige, så är det omöjligt.

Det är förmodligen möjligt utrymmesmässigt att flytta in 750 miljoner afrikaner?

Men sannolikheten att EU-regionen Sverige kollapsar långt före målet att flytta in 750 miljoner Afrikaner, är mycket stor. Till detta behöver också miljontals människor från Arabländer, Asien och Latinamerika leva i Sverige.

Men… sannolikheten är också att dessa andra och nämnda regioners regeringar kommer att fortsätta att producera problem, som orsakar migrant-strömmar.

Svenska 7Klövern måste visa större ansvar för utvecklingen i MENA.

Varning för tragiska bilder som aldrig tycks upphöra

Paris

 

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *