Nyheter

Moderaterna halar positiv!

Moderaterna Gotland gör nu allt för att hålla ut till nästa val. På samma sätt som alltid vänder och vrider högerkrafterna på alla slags jippon. Idag visade Moderaterna en ”kandidat” till EU, som här anses vara på plats 32.

UPPDATERAT 1maj:

Löfven uttrycker i debattartikel i Aftonbladet:

 ”Ett starkt samhälle kräver att alla gör rätt för sig…Det är en fråga om moral och rättvisa. Alla ska göra rätt för sig”

Ja, Sossarna försöker lura sina väljare att stanna i EU, för att stoppa skatteflykten av rika svenskar. Många vill inte längre betala skatt, eftersom landet har blivit en delstat.

Vilken Moral och Etik tillämpas egentligen?

I landet Sverige fanns det en sammanhållande etik och moral, som byggde Välfärdslandet Sverige.

I EU-Sverige är allt splittrat och flera delstater har fått miljarder av svenskarna, för att bygga upp sina ”länder” och därmed gå om oss i utveckling.

Det finns ingen rättvisa med att skattebetalande svenskar ska sponsra andra delstater att bli mer utvecklade än oss. Tänk också att de har fått chansen att bygga sina samhällen med våra pengar, i modern tid och med modern teknik.

Skötsamma, välutbildade svenskar som har betalat skatt hela sina liv, ser hur de stängs ute från allt som de själva har varit med och byggt upp!

Bild: Jacqueline macou: Pixabay

Transporter och Klimat

Moderaterna halar positiv!

På sedvanligt manér uttalar sig den utvalda kandidaten enligt PR-koder.

-Transporter och klimat.

Moderaterna krisar nationellt och krisen kommer att drabba även Gotlandsmoderaterna.

Det är just Moderaterna i sin alliansdräkt som har krossat Landet Sverige, allt som tidigare var hållbart svenskt och slagit sönder strukturerna för sammanhållning.

Det kommer inte att hjälpa Moderaterna att plocka fram det ena ”politiskt korrekta kortet” efter det andra.

Hur mycket partiet än uppträder och halar positiv, sjungandes: ”Apan heter jocko... så har svenskarna vaknat.

Gotland behöver mycket

Vad Gotland framförallt behöver, är att ön Inte utvecklas som fastlandet.

Transporterna är svåra, men det är just moderater och sossar och andra inom eliten som har haft makten att ändra turtätheter.

Man bör inte välja Moderaterna för att få en annan turlista, se istället på alla konsekvenser i det nya samhället av Moderaternas politik.

Även klimatet kan diskuteras, just med utgångspunkt i högerelitens konsumtionssamhälle.

Det är inte enkla människor på Sveriges eller Gotlands landsbygd som har skapat ett hotat klimat.

Gotland behöver ett helt nytt parti

Moderaterna halar positiv!

Inger Harlevi klagar i dagarna på EU, som håller inne pengar. Inger ska samla in underlag från de tio Östersjöstäder som medverkat i Hansaprojektet.

Svenskarna har betalat 500 miljarder netto hittills till EU och ska fortsätta med allt tyngre börda.

Om Moderaterna på Gotland vill ha pengar till verksamheter, flera transporter och bättre klimat… så bör de lämna EU och övergå till ett nytt parti.

Kandidat 32 kände jag än gång, jag håller isär person och roll. I sina roller spelar kandidat 32 bara där det luktar stålar…

Svensk politik -den obegränsade röriga Amorinen

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *