Nyheter

Moderaterna önskade Öppenhet

Moderaterna ansåg att Öppenhet skulle styra värderingar kring invandring:  ”…dem som genom arbete eller på grund av förföljelse vill bygga en ny framtid i vårt land. Att ta emot flyktingar är en fråga om att bry sig om, att ställa upp, och att visa barmhärtighet.”

Nuläge och konsekvenser

Varför påminna om denna proposition från Moderaterna?

Jo, den som väljer mellan olika handlingsalternativ, behöver information. För att kunna välja, så behöver den som gör valet även fundera på konsekvenserna.

I länkad proposition kan till exempel svenskar som tänker rösta i valet 2018, finna både information och motiveringar, för att fundera… och göra sitt val.

Hur ser Sverige ut 17 år efter propositionen om ”Fri invandring”?

 

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *