Debatt Nyheter Sverige

Moderaterna ville öka invandringen

Moderaterna ville öka invandringen. Det är kanske inte så konstigt med tanke på vilken partifärg som dominerar ägandet av fabriker, varuhus, banker, business och ekonomiska karuseller? Att öka vinsterna finns alltid med som argument att öka kundunderlaget. Tidevarvet att alla ska handla mer saker i plast och plåt har backat. Det är också osäkert om Sverige har blivit fantastiskt genom enorma köpfester?

Foto: Ulf Kristersson, Riksdagen 2020-10-15.

Moderaterna skyller på andra

Moderaterna ville öka invandringen. Kristersson som ledare utåt för M, har under lång tid hävdat Sossarna som en av orsakerna till Sveriges utmaningar.

De nya svenskarna gör vårt samhälle rikare och mer dynamiskt. Det Sverige, som uppstår till följd av att hela världen blir rörligare och att fler väljer att söka sin framtid på andra platser än där man är född, blir naturligtvis annorlunda än vad Sverige är i dag och vad vårt land var igår. Men det blir för den delen inte mindre svenskt…

…De regioner som kommer att bli framtidens mest dynamiska områden kommer att som en av sina grundstrategier ha en mycket liberal invandringspolitik och en generös, humanistisk flyktingpolitik.”

Källa:Fri invandring Motion 2001/02:Sf333 av Per Bill m.fl. (m)

 

Frågan är vad har M gjort hittills sedan EU-inträdet?

Sveriges landsbygd dör ut och det finns lokala M-politiker som helt oavlönat försöker bygga sina samhällen hållbara… trots att partiledningen dagligen fäller krokben. Inflyttade och svenskar polariseras allt mer…

Löfven ligger väl knappast bakom Moderaternas motioner?

Läs gärna motionen från 2001 HÄR, för att förstå om eller vilken del M har i nedbrytningen av Sverige.

Skriftliga attacker mot olika grupper

Den som hänger med i nyheterna, har säkert redan sett att M har drabbats av partiets egen  ”skolexpert” Hamid?

Tydligen har denna hittills ganska okända person för allmänheten, lyckats erhålla plats i ett Barnprogram i TV som heter På spåret.

Gång på gång, så ska människor visas upp och utnyttjas publikt, gud vet i vilket syfte, för att sedan inte få vara med.

Det är samma med den önskade invandringen. Först ska man upplysas om att söka ett liv i Sverige, vid framkomst ska man leva i parallellsamhällen.

Varför?

Givetvis är som alltid SVT ”förvånade”. Svenska folkets TV och Radio som är tvångsfinansierade av svenska skattebetalare ska nu plötsligt ta avstånd.

källa SVT text 2020-10-15:

Liberala nyårsraketer smäller utan glädje

Trots att flera utbrott av SARS-Cov-2 har konstaterades och misstänktes i EU under 2019, så inträffade smittan i Sverige först 2020.

Den liberala politiken sammanfattas väldigt bra av Alliansstyrda Linköpings kommun, som 3 februari 2020 menade att Corona inte berörde Linköping.

Svar till frågande Johan Pettersson och hans riskanalys:

”Den person som har kommit hem till Sverige, bor i Jönköping” ???

Moderaterna vill ha fler Poliser, vad ska poliser göra? Utbilda och fostra allmänheten till goda medborgare… det som skolan gjorde förr i tiden?

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs. "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Social- och Hållbarhetskonservativ. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Va? Se t.ex. Suburra på Netflix... Motto "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas" Nuläge Driver gärna projekt för hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Utbildningar Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *