Gotland Nyheter

Ny styrelse i SD Gotland 2018

SD Gotland valde in en ny styrelse på årsmötet som ägde rum på Scandic i Visby söndagen 25:e mars 2018.

Gotlandswebben lyckades få en bild på en förhoppningsfull Lars Engelbrektsson straxt innan årsmötets början och portarna stängdes.

Nya styrelsen i Sverigedemokraterna på Gotland ser ut enligt följande…

Ordförande
Lars Engelbrektsson – SD Gotland
Egen företagare. Jag brinner för frågor som trygghet, vård och omsorg. Gotlands landsbygd är viktig, och en levande landsbygd gör stor skillnad för Gotland. Transporter till och från ön i form av både gods och människor är en annan viktig fråga för Gotlands livskraft.

 

Vice Ordförande
Tina Benthammar– SD Gotland
Egen företagare och ordningsvakt. Jag vill ha ett tryggare samhälle, ett samhälle där det känns tryggt att vistas ute alla tider på dygnet. Jag tror på en ärlig och rak politik som värnar vårt svenska kulturarv. Djurskydd och kriminalpolitik är de frågor jag vill lyfta.

 

Andre vice ordförande – SD Gotland
Eva Pettersson
Kostekonom som har jobbat i restaurangbranschen i 30 år. Frågor som är viktiga för mig är integration och sjukvård. Ordinarie ledamot i kommunfullmäktige sedan 2016.

 

Ledamot- SD Gotland
Sören Söderholm
Genom mitt engagemang i politiken hoppas jag att vi tillsammans kan skapa en fungerande framtid med genomtänkta problemlösningar inom alla politikområden.

 

Ledamot- SD Gotland
Lena Svendén
Jag har arbetat med ekonomi och administration inom bygg- och anläggning samt i ett antal ideella föreningar. Jag har 35 års erfarenhet av datorer, både vad det gäller hård- och mjukvaror. Politiskt vill jag arbeta för ökad trygghet för den lilla människan. Jag är även egagerad i SD-kvinnor samt kandiderar till regionfullmäktige.

 

Ledamot- SD Gotland
Michael Stenberg
Egen företagare. Jag vill arbeta för att väljarnas åsikter skall föras upp på den politiska agendan.

 

Ledamot – SD Gotland
Reber Shareef
Jag brinner för migration och problematiken vi har fått med ”öppna gränser”. Då jag själv kommer från Kurdistan i Irak, har jag sett det mesta och jag vill vara med och förändra samhället till det bättre.

 

Niklas Sjöblom
Född 1979, oberoende konservativ. Boendes på mellersta Gotland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *