Debatt Gotland Nyheter Sverige

Politiska övergrepp, regisseras av kapitalet… betalas av folken!

Politiska övergrepp, regisseras av kapitalet… betalas av folken.
I den goda EU-staten Sverige, har den sociala oron ökat till rekordnivåer. Du har givetvis inte märkt något? Bortförda barn, våld, terrorism, rån, våldtäkter, skolmobbning, kriminalitet. Vem som helst kan finna exempel på stora förskjutningar av humankapital dirigerade genom väljarnas favoriter.

Den svenska horisonten?

Politiska övergrepp, regisseras av kapitalet… betalas av folken!

Sverigedemokraterna får plötsligt rätt, av tidigare aktivister i den autonoma vänsterrörelsen, som inte längre vill bo kvar i städer som Malmö?

Sossarnas Mikael Damberg har yttrat att: ”EU-s yttre gräns inte fungerar som den ska, därför vill Sverige förlänga gränskontrollerna.”

Varför vill Sossarna stanna i EU och samtidigt ha stängda gränser?

Jo, inrikesläget är mer allvarligt än Public Service visar.

Stora frågor som Let´s Dance och Eurovison song contest är mycket viktigare.

Blaj, trams och bajs-tv, är också perfekta propagandakanaler. Du ska inte bilda dig utöver, det nyliberala som serveras!

Ingen ska ifrågasätta varför ”Björk Janlund” (en Grotesco-sketch), använder adoptivbarn som slagträn i rasistdebatten.

Mörka Europa

Politiska övergrepp, regisseras av kapitalet… betalas av folken!

I boken Urota varenda jävel, reflekterar nyss bortgångne författaren Sven Lindqvist över det Mörka Europa.

Ja, Europa hade inget att ge till världen, före uppfinningar som kanonbåtar och automatvapen. Det mörka var dödandet, slavhandeln, fruktansvärda grymheter som utfördes av ”Européer” långt från de egna hemländerna: Belgien, Tyskland, Frankrike, Holland, Engelska kronan, Italien…

G7

Det är ingen slump att Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Italien ingår i G7; den informella gruppen med sju av världens största industrialiserade ekonomier!

Samma kolonialmakter som ägde det mesta utanför den lilla ”civiliserade” världen, fortsätter ännu sitt trampande, nedtryckande.

På något sätt lever Europas tidigare expansion som en nödvändig biologisk process?

I sin erövring av världen kände Européerna en överlägsenhet, där den militära okränkbarheten värderades som intellektuell överlägsenhet.

Européer känner sig fortfarande överlägsna.

Varför tiger Européerna om lidandet i Afrika, Asien, Sydamerika?

När de rikaste européerna på 1950- och 60-talen lämnade tillbaka de sista av sina territorier, startade en snart 100-årig oro i kolonialstaterna.

Parlamentarism och administration skulle fortgå och utvecklas i självständighet, utan hot från överlägsen europeisk militär.

Flera svenska forskare, lärare och akademiker har förklarat att imperialisterna lämnade klanstrider efter sig. Tusentals familjer som började strida om ledarskapet.

Just därför är det extra fantastiskt att se diplomatiska försök till samarbete som exempelvis mellan Eritrea, Etiopien och Somalia!

Twitterlänk

Eritrean president arrives for first visit to Somalia, minister says https://reut.rs/2zTGWwc

Hur har det gått?

Några länder har träffats och samarbetar efter 30- 40 år av stridigheter, andra fortsätter kampen om makten genom ständiga klanstrider.

Just nu och allt sedan återlämnandet, pågår ett av de största experimenten i världshistorien. EU-staterna flyttar konstant människor i miljoner till Europa.

Kommer 3 miljarder människor, kanske 5- 6 miljarder i de forna Europeiska territorierna att få leva med Fred, Demokrati, Välfärdssystem, Mat, Vatten…

Eller varför flyttas människor till Europa och utökar utanförskapsområden…

…När syns godheten och hur kan den uppenbara polariseringen i Europa avhjälpa konflikterna i kolonialstaterna?

Delstaten Sverige konsumerar allt

Mångkultur, Integration, Utanförskap, Polarisering… kärt barn har många namn.

Mångkultur används lika flitigt som slarvigt. Det är inte mångkultur, att människor från andra länder flyttar till delstaten Sverige och likriktas till konsumerande västkopior!

Vem ska förvalta de fantastiska kulturella skatterna från till exempel Afrika och Asien: litteratur, konst, dans, musik, mat, hållbart naturbruk…

…kunskaperna om platsernas unika förutsättningar, liv och villkor när kulturellt förmögna utlänningar tror på eller tvingas in i materialismen?

-Att alla ska konsumera är ingen gissning. Alla akademiker från geovetare till ekonomer, diskuterar nyttan av konsumtion.

Materialismen kommer att pågå och äga, tills människor i väst börjar tänka.

Idag är det en självklarhet att alla ska jobba 8-17, främst för att kunna äta och bo, men därefter shoppa särskilda prylar i plast och plåt som förstärker personens sociala status.

Och hur hjälper vi länderna som fortsätter producera kaos, flyktingar och migration?

Humanism är mer än att Europa styr sina forna kolonialstater mot enkelriktad materialism.

Socialdemokrater är kanske bättre än Moderater?

Lindqvist (s.115) påminner att tidningen The Social-Democrat, år 1897 publicerade en skapelsehistoria: Bloody Niggers.

…Lång borta i historien levde och kämpade assyrier, babylonier, och egyptier, men Gud siktade hela tiden på något annat och bättre.”…

Artikeln syftar på att Afrikas folk skapades helt i onödan av en Gud på dåligt humör, eftersom folken ändå skulle ersättas av högre stående vita?

…”Hade det inte varit bättre att göra niggrerna vita, så att de alla i sinom tid kunde bli engelsmän, istället för att ge oss besväret att utrota dem?”…

På ett kusligt sätt, fortsätter socialdemokrater i modern tid den avskyvärda rasismen, underblåser motsättningar?

I historien med synliga grymheter, idag med subtil och instrumentell politik under ledning av kapitalets ägare.

Med kirurgens precision

Den strukturella rasismen som undanhåller svenskar likvärdig tillgång till arbete, jobb, bostad och tandläkare, är omdiskuterade exempel på ogenomtänkt rasism… instrumentell operation med skalpell…

Nej, det är ingen hemlighet för personer med Facebook och andra sociala medier att svenskar har undanhållits offentliga arbetsgivare eller arbetsplatser som istället kan utnyttja utlänningar med subventioner.

Regeringarna i delstaten Sverige, har omväxlande varit både Socialdemokratiska och Moderata, men eländet har fortsatt.

Under paroller som att vi är bättre än dem, ökar motsättningar mellan grupper, skolbarn mobbas, svenskar blir allt sjukare, osv.

-Precis som när EU:s axelmakter våldtog hela kontinenter, rättfärdigas dagens offer i människoliv med att några måste dö för utvecklingen!

Gotland utvecklas också, heter det, men till vilket pris och Vad får gotlänningar egentligen för pengarna de skänker till EU?

Kampen mot Kina splittrar?

Det är ingen hemlighet för läskunniga att Europas härskare försöker stävja Kinas enorma utveckling.

Med folk ska land byggas, oavsett kostnaden i människoliv. Sverige deltar (omedvetet?) i hetsjakten mot Kina, genom medlemskapet i EU.

De forna kolonialmakterna fortsätter att blöda, även efter att Européerna har återvänt hem…

men det är ingen stor fråga i SVT:s nyhetssändningar?

Det viktigaste är att koloniernas folk flyttar till Europa och tillber materialismen. Lämnar all kunskap bakom sig och kommer närmare det goda livet; konsumtion och baksidan av det enkelriktade samhället.

När aristokrater i EU:s axelmakter slaktade och utrotade folken i Afrikas, Asiens och Amerikas kontinenter var det bara naturligt och/eller Guds hand.

Socialdemokraterna är inga verkliga socialdemokrater, då hade aldrig Sverige förändrats från lugn, stabil och trygg välfärdsnation till en polariserad delstat.

Moderaterna är inte heller några riktiga moderater, eftersom riktiga moderater vet att oroligheter påverkar affärerna, främst olyckligt och icke långsiktig hållbart.

Det pågår något kusligt?

Istället för att lyfta Belgiens, Hollands, Tysklands, Frankrikes, Englands eller Italiens kolonier tillsammans med folken, så lyfter Europa folken till Europa.

Svenskarna har utvecklat en instrumentell och strukturell rasism genom politiken, där förmögna kulturer lockas till undergång med konsumtion, utanförskap och polarisering!

————————————————————————————————————

Återkom gärna med kommentarer när Du har läst minst följande tre böcker:

  1. Utrota varenda jävel, Sven Lindqvist.

  2. Clash of Civilizations, Samuel P. Huntington

  3. Vad bör staten göra, Bo Rothstein

Böckerna är exempel på litteratur som jag själv tenterade för 25 år sedan, före EU-inträdet, då författarna redan förstod hur Sverige skulle förändras.

Tack för era betydande verk och eviga arbete för Demokratin!

Sverige kan inte lösa sina skapade problem utan samarbete mellan samtliga riksdagspartier, ännu mindre stoppa urholkningen av de forna kolonierna genom att föda de axelmakter som splittrar folken.

Tack

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *