Debatt Gotland Nyheter Sverige

Rasismen som kallas rikedom

Rasismen som kallas rikedom. Det är välkänt att Sverige har stor invandring relativt andra EU-delstater. Vad många väljare tycks glömma bort är att flera partier kallar inflyttningen till Sverige för Rikedom. Sverige blir rikare med sin strategi. En så kallad sanning med modifikation. Se val.digital här och väljarnas tro om det var val idag.

Liberalerna under riksdagsspärren

Rasismen som kallas rikedom. L är ett sådant parti som bygger sin valstrategi inför 2022 med löften om rik invandring. Om bara integrationen fungerar så kommer allt lösa sig. Problemet är egentligen bara att regeringspartiernas definition av integration aldrig kommer att inträffa.

Genom historien och pågående social problematik syns att majoriteten av de svenska väljarna inte har ”integrerat” massinvandringen.

Gotland har förstås all möjlighet att öka sin tillväxt, genom ökad inflyttning. I flera år har public service påstått att Gotland har lägst arbetslöshet.

Samtidigt har staten sagt att Gotland endast kan ta emot en mindre del nyanlända?

Men i hela Sverige, trots stora villor, centrala bostadsrätter i stora städer, så tar inte svenska familjer emot inflyttade i sina hem. Givetvis har 1000-tals svenskar visst öppnat sina dörrar, men majoriteten av väljarna låter inte invandringen husera i deras egna hem.

Invandrare ska sedan över 50 år klumpas ihop i Rinkeby, Tensta, Hjulsta, Norsborg, Rosengård, Råslätt, Skäggetorp, osv…

Man har försökt vrida och vända på olika epitet och några områden kallas risk, eller annat, se Expressen nedan.

Moderaterna samlad tvåa efter A.S.

M är enligt Svenska väljarbarometern marginell tvåa, före SD. Sverigedemokraterna kan inte längre uteslutas. Först kommer ”aktiesällskapet socialdemokraterna” med namnet Arbetarpartiet Socialdemokraterna, som egentligen är utan svenska arbetare. Socialdemokraterna består mest av pensionärer och utlänningar.

Hur som helst, har även M tryckt på stenhårt i över 20 år för att öka invandringen till Sverige. Det skulle berika Sverige om fler kan arbeta och studera i Sverige även enligt Alliansens åtta år vid makten 2006-14.

Facit i hand visar Polisen på knä

Rasismen som kallas rikedom. Bortsett från politiska aktioner har statens handläggare inom all utförarservice kämpat med miljontals människor utan bostad, utan arbete, utan språk, utan egna skolor, utan egna kyrkor, utan pengar…

Sverige blir dock rikare om svenskarna skapar och erbjuder detta till alla som vill flytta till Sverige?

Flera partier i regeringen och riksdagen lovar rikedom

Att svenska handläggare inom statlig eller kommunal förvaltning vittnar om något annat är inte intressant. Något styr delstaten Sverige och den nivån talar aldrig public service eller professorer om?

Våldtäkter och knivdåd i skolor, Mordbränder, Skjutningar och Utanförskap har inget samband med något… det bara uppstår av sig självt.

Vilka styr egentligen, om det inte är de svenska väljarna?

Från tre till 103 utanförskapsområden är rikedom

När liberaler säger att samma politik som har ökat utanförskapsområden från tre till 103, mellan 1990 och 2014, då vet de flesta väljare att något är skumt?

Expressen visar på denna länk vilka platser som var utanför 2019:

https://www.expressen.se/nyheter/over-100-skjutningar-i-sverige-i-ar-20-doda/

När svenskar +40 inte längre kan byta eller erhålla jobb, så har det rika Sverige något på gång.

När svenska barnfamiljer med utbildning och skötsamhet inte får hyra lägenhet i Stockholm, efter nio år i bostadskö, för att inkomsten kommer över tio mil bortanför huvudstaden, då är rasismen uttalad!

Se Gotlandswebben hur Skandia fastigheter stoppade en svensk barnfamilj

Kanske skapar svenska utanförskap rikedomar åt liberaler, moderater och sossar?

År 2100 blir Sverige en ”stormakt”

Men tillbaks till rika Sverige. För om 80 år kommer Sverige tillhöra de allra rikaste igen. En professor på Karolinska intervjuades av Sveriges radio och han berättade att ”Migrationspolitiken” bidrar till utvecklingen.

Det är möjligt att Sverige konstant blir rikare, samtidigt blir allt fler som bor Sverige allt fattigare, sjukare och lever i utanförskap.

Det finns alltså en fortsatt risk att rikedomen som svenska liberaler önskar, fortsätter att öka den våldsamma polariseringen.

Rasismen som kallas rikedom kommer av politikens strukturella rasism, där grupper ställs mot grupper, och hur det kan skapa en allmän välfärd syns kanske redan i dag?

Här under kan du lyssna på SR från 2020-07-15 och Peter Allebeck som är professor i social medicin vid Karolinska institutet.

Klicka på artikeln!

Foto: Henrik Montgomery

 

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *