Nyheter

Regeringen erkänner förändring

Infografik: Hadil Mohamed/Regeringskansliet

Regeringen erkänner HÄR att den har förändrat Sverige under sin fyraåriga mandatperiod. Kanske är det ändå uppenbart för det flesta?
Arbete

Alla som kan ska arbeta. Varför finns det då 1000 tals svenska akademiker inskrivna på Arbetsförmedlingen, som även handläggs av relativt nyinflyttade till Sverige?

Hela landet ska växa

Svenska landsbygden dör och EU-regionen Sverige tvingar människor att avfolka landsbygden.

Gotlänningar tvingas arbeta på fastlandet, pendla och vara borta från sina barn. Ingen debatt tycks diskutera svenska barns framtid?

Gotlänningar behöver vänta cirka 11-15 år i allmännyttans bostadskö, till en trerummare i den enda staden Visby.

För vem satsar regeringen på bostäder?

Sverige ska vara säkert

Rubriken kanske kan uppfattas som märklig, mot bakgrund i den otrygghet som regeringen med svansar har skapat? Vem har missat att även ”trovärdiga” medier har visat Sverigebilden?

Insatser för Sverige

När insatser för Sverige lanseras, nämns inte att svenska folket minskar relativt befolkningen. Sverige har motverkat sammanhållning med stöd till religiösa friskolor, utländska kyrkor, hemspråk och snabbspår.

Sverige har inte lyckats de senaste 50 åren. Istället har den svenska kulturella identiteten som byggde Landet Sverige, bytts ut mot parallellsamhällen. Varför och hur ska EU-regionen lyckas i sossarnas ”Framtid”?

Ett land utan nationalsång, som lyder under EU:s lagstiftning och sorterar ut sitt eget folk…

Sverigedemokraterna är hatade och onda?

Det enda riksdagsparti som konstant har föreslagit alternativ till pågående magiska show, har hatats och förtalats av sitt eget folk. Våren 2018 och strax före riksdagens ledighet, tävlade S och M om att bäst härma SD.

Tänker du välja det trollerinummer som pågår nu, eller på Sverigedemokraterna som försöker skapa Landet Sverige?

Välkommen till Sverigedemokraternas Tal i Almedalen

Lördagen 7 juli, kl 19:00 talar Jimmie Åkesson, Sverigedemokraterna.

Det är nu i valet 2018, inte i Sossarnas ”Framtid”, som Landet Sverige behöver din röst på SD!

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *