Nyheter

Region Gotland på Facebook

Varför finns oberoende myndigheter och kommuner i EU-regionen Sverige på Facebook, Youtube och andra ”sociala medier”? Frågan kan tyckas trivial. Men kom ihåg att Facebook är ett privat företag, som styrs av Miljardärer med vinstintresse.

Kommuner på Facebook

Region Gotland på Facebook. Varför då? Olika kommuner motiverar sin närvaro hos samma privata företag, ungefär på samma sätt:

-Facebook med flera ”sociala medier” är HÄR ett komplement till andra kanaler.

Förutom Facebook använder region Gotland flera andra kanaler HÄR förutom www.gotland.se.

Gotlänningar anses tjäna på regionens närvaro på sociala medier, hos privata företag. Men vad är vinsten och oberoendet?

Facebook vinner också

SvD visade i en artikel 2017 HÄR, Facebook´s rikedomar…

Vem tror Du vinner mest på Region Gotlands närvaro på Facebook?

IT-missbruk

Med utgångspunkt i utbildning inom IT, behöver frågan ställas om IT missbrukas?

Det tycks som att både Gotland och Omvärlden fortsätter att uppleva illamående, direkt skapat av IT-användning.

Det klassiska spelberoendet, Tvånget att sova med sin mobil, Beroendet av sociala medier, Matande med vinklad information.

Tror Gotlänningar att Facebook och övriga kanaler som Region Gotland använder,  vill visa information som riskerar Kapitalet?

Just nu florerar ett filmklipp på ”nätet”, som visar hur ”ungdoms-gäng” fritar frihetsberövade från Polisen.

Är det sant och vad har Gotländska 7Klövern gjort för att motverka samma utveckling på ön?

Kommer Region Gotland att sprida t.ex. liknande filmklipp i sociala medier, där Poliser och räddningstjänster attackeras?

 

 

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *