Debatt Nyheter Sverige

Rikspolischefen: Samhället misslyckas

EU-delstaten Sverige fortsätter  ökningen av skjutningar. Av årets cirka 300 skjutningar har 44 haft dödlig utgång. Rikspolischefen säger till SVT Nyheter, att han inte vet exakt vad som ska göras.

Misslyckande för hela samhället

Rikspolischefen: Samhället misslyckas.

Chefen uttryckte för SVT Nyheter HÄR, att skjutningarna är ett misslyckande för hela samhället.

Samma dag sade statsministern enligt SVT Nyheter HÄR, att Sverige behöver en handlingskraftig regering som söker motgift mot högerextremister?

Sverigedemokraterna

Tredje största parti i valet 2018 är Sverigedemokraterna (SD). Partiet har kallats högerextrema, rasister och givits andra epitet.

Självklart har det funnits verkliga problem även inom SD.

Skillnaden mot övriga 7-partier är att SD INTE har polariserat samhället.

SD har inte byggt utanförskapsområden, eller som Polisen har valt att säga: Utsatta områden.

Många sympatisörer och väljare till SD har själva växt upp i Landet Sveriges förorter. De omfattades också av allt som sker på samhällets botten.

Landet Sverige var dock homogent med en sammanhållande kulturell identitet. Det skedde inte 300 skjutningar per år i utsatta områden under 1960-, 70- och 80-talen. Inte ens på 1990-talet före EU-inträdet.

Vad har förändrats

Rikspolischefen: Samhället misslyckas.

Rikspolischefen har uppdrag att uttala sig på ett visst sätt. T.ex. så säger myndighetschefen att Arbetsförmedlingen och Socialtjänsten ska kliva in och ta mer ansvar?

Antingen så är Riskpolischefen helt obildad inom samhällsvetenskap, eller så kommer orden direkt från regeringen. Mest sannolikt beror Rikspolischefens uttalande på order uppifrån?

Vad har förändrats?

Om Rikspolischefen får hjälp av Arbetsförmedlingen och Socialtjänsten, så kommer lammen att vaktas av vargen.

Allt har förändrats, från tiden då Landet Sverige inte hade samma problematik som EU-delstaten Sverige.

Här följer några punkter som har skapats av 7klövern:

 

  • Egocentrismen hos svenska folket har ökat efter EU-inträdet 1995.

 

  • Gränserna till delstaten Sverige har varit lyckligt öppna för kriminalitet och droger.

 

  • Sveriges riksdagspartier har skapat en strukturell rasism; den svenska eliten har bott på samma sätt som alltid. Utlänningar har inte bott i elitens områden.

 

  • Svenska akademiker och arbetare utanför elitistiska nätverk har hållits i arbetslöshet. Svenska arbetsgivare har fått betalt för att anställa utlänningar framför svenskar. Utlänningar har även lockats till delstaten Sverige med löfte om arbete och ljus framtid.

 

  • Skolorna har en helt annan pedagogik. I Landet Sverige fanns en tid där man gick till skolan och lärde sig visa respekt för varandra och samhället.

 

  • Socialtjänsterna kan göra utredningar utan objektiva referenser och domstolarna döma enligt socialtjänsterna. Socialtjänstens personal har inte utbildning inom områden som de ska hantera. Socialtjänsten vägrar att anställa andra akademikergrupper som kan utöka kompetensen. SOFS: 2014:7 hindrar andra akademikergrupper från tillträde.

 

  • Domstolarna utvisar inte till brottslingarnas hemländer.

 

  • Medborgarskap i delstaten Sverige får behållas trots brottslighet.

Proposition 1975

Från 1975 och Socialdemokraternas proposition nr.26, ser det tunt ut med förslag om att hjälpa människor på plats i hemländerna?

Istället för att presentera förslag om olika socio-ekonomiskt högfungerande zoner i hemländerna, har både Landet och EU-delstaten Sverige betalat miljarder i bistånd till hemländernas diktatorer.

I sossarnas proposition nr. 26, ingick att utveckla utlänningars kulturella identitet inne i Sverige.

Att tala om förändring, samverkan och solidaritet… det gör alla miljonärer som tjänar på utvecklingen.

Samhället har inte misslyckats. Svenska folket har röstat för att en elit inom 7klövern ska utveckla Sverige så här.

Det finns bara ett realistiskt utgångsläge som kan stoppa och vända den spännande utraderingen av Sverige:

-SWEXIT !

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *