Nyheter

Socialdemokraterna polariserar samhället

Socialdemokraterna beskylls för att ha polariserat samhället i decennier. Under samma tidsperiod har Sossarna talat om att de vill stärka samhället. Den förda politiken har mandatperioden 2014-18, blommat ut i fullständigt kaos.

Bilden av Sverige

Socialdemokraterna polariserar samhället så HÄR. Det är synligt för alla som lever med öppna ögon i Sverige. Bara fenomenet bildspråk på S hemsida är oroväckande. Bilden i denna artikel kan uppfattas som mycket starkare än Sossarnas bilder, vid en första anblick.

Rubriker som exempelvis: Arbetsförmedlingen, Antirasism och Extratjänster visar personer som ska visa bilder av Sverige. Det är ett okritiskt försök till ”normalisering” av Mångfald.

Rubriken Främlingsfientlighet visar istället en person som förmodligen direkt associerar till en: ”Vit svensk arg/ledsen man”!

Litar du på Socialdemokraterna?

För att göra bilden av Sverige komplett, behövs bara en sorglig nyhet från Text-Tv.

Nyhetsnotisen i länken nedan säger allt om vilket slags Sverige Socialdemokrater och övriga 7klövern har skapat.

Dessutom stoltserar S med att man bygger Framtidens Sverige:

Öppna länken HÄR och fundera på: ”Socialdemokraterna Framtidspartiet”

 

 

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *