Nyheter

Statsministern talar till delstaten!

Statsministern talar till delstaten! Idag söndag före Agenda sänds ett specialprogram av ”Tal till nationen” med statsminister Stefan Löfven. Programmet sänds med anledning av den pågående Coronapandemin som påverkat stora delar av samhället.

Förneka och förneka

Statsministern talar till delstaten! Det blir ett extrainsatt program som kommer att sändas i SVT2 och SVT Play.

Helena Olsson som är programbeställare på svt:

– ”En extraordinär situation”

”Kanske adderar det något för publiken, som komplement till alla intervjuer och utfrågningar vi gör – om inte annat inskärper det väl lite stundens allvar. ”

Allvaret och rätten att smitta

Statsministern talar till delstaten! Det ska bli mycket intressant att höra om statsministern, som påstås tillhöra Socialdemokraterna, talar om vilka som har tagit smittan till Sverige?

Sverige har förändrats från ett Land, till en delstat med minskad demokrati. Det finns mycket forskning som visar tvivel om möjligheten för väljarna att flytta på en maktelit som skapar risker, varje dag!

Gotländska politiker har också rest ut i världen, mitt under Coronautbrottet.

Gotland kommer inte att kunna gömma sig, politiken i 25 år som delstat, har redan ruskat om ön med många utmaningar.

Vilka har smittat Sverige?

Rika svenskar som har vistats i områden för smitta, har kommit tillbaks till Sverige och spridit Coronavid19, äldre och sjuka har dött.

Statsministern har nu chansen, att visa varför Socialdemokraterna egentligen bildades, se LÄNKEN HÄR: Corona och rätten att smitta?

Kommer statsministern tala om det ansvar som vi svenskar fostrades till, en gång i tiden?

Kommer statsministern förklara hur 228 smittade personer hittats i Sverige, utan angivelse av i vilket land de har smittats?

Med stor sannolikhet behöver tittare och lyssnare fundera på Sveriges utveckling när talet sänds?

Folkmakten

Knappast har ens de mest obildade chefer inom t.ex. svensk industri (obildade inom akademiskt viktiga samhällsvetenskaper) önskat en regering som konstant medverkar till risker, terror genom okontrollerade gränser, smittor genom okontrollerade resor, okontrollerad brottslighet?

Folkmakten var ursprungligen ett skydd för folket och demokratin

Antingen så skyddar Regeringen sitt Folk, eller så röstar Folket bort den sittande regeringen.

Gotlänningar kan välja ett lokalt parti, som arbetar för gotlänningar, eller fortsätta med federala partier som bryr sig om EU.

Klassklyftor och polarisering är inte godhet

Fattiga svenskar blir allt fattigare, kan inte resa, betala för sin hyra, betala för tandvård… men de fattiga ska betala världens högsta skatter… så att de nyrika kan åka utomlands!

Svenskar får inte ens arbete pga Socialdemokraternas förändrade politik med ”Lika villkor”

Fostra människor igen, så slipper Sverige ”extraordinära situationer”, det är fult att säga.

Godhet är att bry sig, att fostra till godhet är inte tillåtet.

Kanske kommer statsministern att tala med svenska flaggan som bakgrund.

Antal smittade med ”Okänt” ursprung

Det räcker om en person reser in okontrollerat i en delstat, eller land, för att starta en pandemi.Det finns mycket olustigt som kan eskalera utan kontroll med gränser.

Folkhälsomyndigheten meddelar att personer i Sverige har smittats i följande länder. Klicka på bilden:

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *