Nyheter Sverige

Stockholms hyresmarknad stoppar Svenska barnfamiljer

Stockholms hyresmarknad stoppar Svenska barnfamiljer. Kanske är hyreslägenheter inte för svenskar? Så kan man tolka flera händelser inom allmännyttan efter EU-inträdet 1995. När svenska barnfamiljer har stått i bostadsköer i sammanlagt 30 år, har inflyttade från utlandet haft förtur.

ARTIKELN SYFTAR PÅ HUR HYRESMARKNADEN DISKRIMINERAR SVENSKA BARNFAMILJER!

Allmännyttan är viktig för Nyanlända

Stockholms bostadsmarknad stoppar Svenska barnfamiljer.

Alla som bor i hyreshus vet att det kan flytta in hyresgäster som omöjligt kan ha stått i bostadskö 10-15 år, som du själv fick göra.

2018 visade SABO:s rapport att 223 av 260 kommuner med anvisningsavtal enligt bosättningslagen, samarbetade med allmännyttan för att ge bostäder åt nyanlända.

Expressen visade 200 000 falska folkbokföringar

Här i länken, Publicerad 12 feb 2020 kl 19.02 , finns artikeln om att 200 000 hade falsk folkbokföring. Klistra in länken i din webbläsare:

https://www.expressen.se/nyheter/qs/200000-personer-skrivna-pa-falska-adresser-i-sverige/

Men varför ska svenska barnfamiljer som har stått i bostadskö i nästan 10 år, nekas en hyresrätt?

Vem har polariserat Sverige och varför?

Framförallt är det alla hyres- och fastighetsägare som har haft ett drömläge. Kommunerna har betalat utlänningars hyror och saken har varit biff.

Tänk vad skönt att ha ett eget företag som rullar på, genom att kommunerna hela tiden handlar av dig.

Affärsidén är dock märklig när kommunens hyresbestånd betalas av en annan enhet inom kommunen. Staten måste då skjuta till pengar, för att den kommunala affärsidén att hyra av sig själv ska fungera.

Svenska väljare stoppar Svenskar från Hyresbostad

De partier som svenskarna röstar på, stoppar svenska barnfamiljer från att hyra.

Dels så omfördelas pengar från staten, så att hyreslägenheter ska ges i förtur till andra.

Dels så har en problematik med fiffel och försäljning av folkbokföring, olovlig uthyrning och annat, krävt förändringar.

Demokrati

Att stoppa en Svensk barnfamilj från att hyra pga inkomsten finns för långt bort, det är inte Demokrati!

Det är något annat, en politisk agenda som polariserar samhället.

Skandia Fastigheter i Stockholms Bostadsförmedling

Ett hyres- och fastighetsbolag i Stockholms län -Skandia Fastigheter- har just meddelat en svensk barnfamilj att de inte får hyra en lägenhet, trots att de uppfyller inkomstkrav och flera andra villkor.

Svenskar får inte pendla till inkomst

Skandia Fastigheter vill inte hyra ut till barnfamiljen, pga av att huvudinkomsten kommer från en annan kommun. Det går alltså inte att flytta till Stockholm, om inte arbetet finns först.

Problemet med att jobbet måste finnas först, är att en barnfamilj inte kan bo på gatan eller hos kompisar, tills jobbet hittas och sedan matchar en kötid på nästan 10 år.

För att kunna byta arbetsplats, behöver man först bostaden, så att man har ett hem.

Utlänningars hyreslägenheter

Skandia Fastigheter vill inte svara på om bolaget har några boende i sitt hyresbestånd som gör affärer i sina hemländer, eller har åkt hem på krigsresor… och ändå får behålla sina hyreslägenheter i Stockholm.

”Det är känsliga uppgifter”

Sanningen är alltid känslig för Ekonomer?

Om Skandia Fastigheter inte har hyresgäster från andra länder som är affärsmän eller yrkesfolk… eller inte har krigare som har krigat i hemländerna, då är det väl inte känsliga uppgifter att säga:

Nej, vi har inga personer som hyr av oss, som arbetar i andra länder eller har deltagit i krig i sina hemländer!

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *