Nyheter

Svenskar spred Corona hösten 2019?

Svenskar spred Corona hösten 2019?

Om Östnyttområdet hade smittan redan i november 2019 vet ingen? De som hade typiska symtom på Covid 19 testades inte och får inte heller testas på begäran under våren 2020. Vårdcentralen anger att patienter som misstänker att de har upplevt Covid19 får vänta på framtida tester.

Uppdaterad idag

HÄR UPPDATERAT IDAG FRÅN ”Oberoende socialdemokratiska” och norskägda  AFTONBLADET!

Typisk hosta

Svenskar spred Corona hösten 2019?

Jag hade själv för första gången sedan barnsben en typisk hosta i november december, som anges i Covid19.

I samma period mötte jag strax andra personer som började utveckla samma hosta.

Symtom

En djup, stötande torrhosta, orkeslöshet, borta från aktiviteter i flera idrottsaktiviteter i flera veckor.

Det började med en lätt känsla av feber i två dagar, som inte väckte någon oro. Därefter oförklarlig orkeslöshet och huvudvärk. När hostan bröt ut ordentligt andra veckan i november blev jag rädd. Hade aldrig upplevt något liknande.

Vårdcentralen tog sänkan i början av december som visade ”virus”.

Vårdcentralen uppgav i dagarna före lucia att man hade börjat få väldigt mycket patienter med svår hosta.

Kommunernas ansvar

3 februari skriver Linköpings kommun mail till mig, se delar av mail nedan, att inga åtgärder var planerade, eftersom Sverige endast hade ett bekräftat fall i Jönköping.

Jag var orolig som skolförälder eftersom WHO hade utlyst globalt nödläge 30 januari. I barnens klasser hade man även börjat resa till England och andra länder. Utbrottet i England började i York, då två kinesiska studenter visade smitta.

” Vi har inte sett det som nödvändigt att gå ut med extern information på våra skolor och förskolor om Coronaviruset, då det enbart har konstaterats ett fall i Sverige, där personen hela tiden har varit isolerad, och det inte gäller Linköping.”

Östergötland idag enligt Folkhälsomyndigheten
Östergötland
Totalt antal sjukdomsfall1 499
Sjukdomsfall per 100 000 inv322,0
Totalt antal intensivvårdade80
Totalt antal avlidna121

KÄLLA:

ttps://experience.arcgis.com/experience/09f821667ce64bf7be6f9f87457ed9aa

Vill kommunerna ha goda relationer med sina medborgare?

Att en person hade rest till Jönköping från Kina och alltid har hållits isolerad är ett typiskt uttalande, nästan klumpigt.

Om personen var pilot som flög ensam i ett plan från Kina, till en väntande buss på Landvetter som hon körde själv… då har personen varit isolerad.

Tidningen The Telegraph hade samma dag, 3 februari, en artikel i ämnet:

https://www.thetelegraphandargus.co.uk/news/18206675.coronavirus-concerns-raised-racism-chinese-students-york/

Det kommer fler kriser utan ansvar

Med ständig politik som polariserar människor får även nya virus spridas fritt.

Ingen kan påstå att Sverige alltid har haft fritt spelrum för terror, sprängningar, drogkrig, dödsskjutningar, fritt härjande virus!

Hela samhället är splittrat och svenskarna är upptagna med internet, på sociala medier som till stor del har samma ägare!

Demokrati måste folk förtjäna har alltid mina lärare i statsvetenskap mässat.

Demokrati är inget som man bara plockar fram ur garderoben när man behöver.

  • Att man inte ville kontrollera t.ex. inresande till Sveriges flygplatser i januari, visar hur den liberala politiken fungerar.

 

  • Att svenskar kunde resa till hela världen på sportlovsveckorna behöver ingen vidare kommentar.

Liberalernas demokrati ökar klyftorna

Svenskar spred Corona hösten 2019?

Liberalernas EU har drabbats hårdast i världen efter USA, inte bara av virus. Människor ska ha sin frihet det är självklart.

Frihet utan ansvar innebär att samhället bryts ned.

Om du tar dig rätt att Ta före någon annan, med konsekvenser att flera drabbas, då blir din frihet en börda för alla!

Man ska inte ta billiga politiska poänger med olyckor, men att svenska väljare aldrig tycks vakna gällande politikers ansvar… det är nästan mystiskt.

Är det tillsatserna och föroreningarna i det kommunala dricksvattnet, sociala mediers hjärntvätt, pH-värdet i vår mat… eller vad gör svenskarna så fullständigt obekymrade?

Ingen svensk har väl tidigare knallat runt med munskydd, trots fritt inresande av TBC, SARS, MERS, eller andra virus i decennier efter EU-medlemskapet?

I den egna svåra torrhostan i november och december 2019, med den märkliga utmattningen, följde jag smittvägarna på myndigheternas sidor.

Vilken väg hade influensor och smittor tagit?

Svenskar spred Corona hösten 2019?

Jag såg att Influensan slingrade sig från vecka 44, ungefär genom områden som Tadjikistan, Turkmenistan, Azerbadjan, Armenien, ner till Turkiet, över till Bulgarien, Balkan, upp genom Österrike och allt närmare Sverige.

Finland och Kasakstan visade influensan vecka 45.

Finland verkade inte visa någon större uppgång i sjuka och på kartan i länken HÄR visas Finland som nästan oberört. Kolla på kartan och fyll i veckonummer, så kan du följa smittvägarna.

Vecka 47

Dök influensan upp i Österrike och vecka 48 såg jag att Litauen och Estland rapporterade.

Vecka 49

Rapporterade Lettland och Sverige.

I Sverige där jag bor, har busslaster anlänt i två år med byggarbetare från Baltländerna. Men de ser starka och friska ut, med utomhusarbete i kylan.

Runt nyår var det som värst, fram till vecka 6 ungefär.

Jag kan alltså lika gärna ha drabbats av influensa A(H1N1) pdm09? Men det kan ingen säga, eftersom man inte testade i Sverige.

TV4 som exempel…

Så kom äntligen ett tyst och lite smygande svar från ”Politiskt korrekta medier” i TV4 på måndagsmorgonen:

En patient i Frankrike tros ha varit smittad i december!

Dialog och Demokrati?

Trots att man i Sverige hela tiden håller en officiell bild att smittan började i januari… Socialstyrelsen, Folkhälsomyndigheten eller kommuner vill ogärna svara på grävande frågor?

De som t.ex. är anställda inom kommuner är betjänter åt medborgarna, personalen ingår i en serviceinrättning, för att samhället ska fungera.

Alltså måste man drivas av lusten att betjäna medborgarna i en kommun, om man ska jobba som kommunanställd.

 

 

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *