Nyheter

Sverige hade inte Covid hösten 2019!

Sverige hade inte Covid hösten 2019! Men Vem vet det egentligen? Kanske 40-70% av inresande till Sverige som är kända av myndigheter som t.ex. Migrationsverket tackar ja till Hälsokontroll. Vilka smittor florerar därför oupptäckta och vilka smittor kan ohejdat odlas tur och retur mellan Sverige och hemländerna? Om Sverige inte vet hur många, eller vem som vistas i vilken ort i Sverige, så kan det vara chansartat att ”Jojjo-isolera” verksamheter och offentliga rum från Covid19.

Bild:

Folkhälsomyndighetens arbete med Covid-19, Folkhälsomyndigheten 2020-09-03.

Hur hjälper svenska strategiska påståenden

Sverige hade inte Covid hösten 2019!

Ett påstående som utropats från alla möjliga håll. Det kan försvåra och minska hjälpen till WHO att bekämpa och utrota vissa smittor och sjukdomar.

På bilden syns exempel från WHO och de allra senaste smittoutbrotten som är kända för både Svenska myndigheter och WHO.

Källa; WHO 2020-09-02

Om eller när regeringens partier låtsas ha en gräns, så hjälper Sverige inte hemländerna att stärka sina samhällen.

Gränsen har varit vidöppen i 25 år… för tio år sedan varnade vården i Sverige för ökande MRSA. År 2003 skrev Läkartidningen efter utbrottet i Kina 2002, att framtidens nya utmaning var SarsCovid!

Se HÄR LÄKARTIDNINGEN 2003 hos FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN

När ”Pandemi-begreppet” snurrade runt 2020, hade Sars hotat i nästan 20 år!

Har någon sett att svenskar de senaste 20 åren har hållit avstånd, isolerat sig eller vikit undan för mötande personer i offentliga utrymmen?

Nej, regeringen med stödpartier har politiserat smittoutbrottet 2019.

Covid19 fanns inte i Sverige under hösten 2019, men märkligt nog i andra länder!

Mer om politiken och att Covid fanns i Frankrike 2019…

HÄR http://www.gotlandswebben.se/nyheter/svenskar-kanske-spred-corona-hosten-2019/

Sverige har kontakt med Mellanöstern, Sydamerika och Afrika?

 

Sverige har mottagit starka reaktioner från världssamfundet för nonchalans gällande flera risker som passerar Sveriges öppna gränser.

En nästan religiös tilltro att öppna gränser leder till ett fantastiskt samhälle, har introducerat allt fler problem som ”utmaningar”… även utanför Sverige.

Att påstå att något inte finns i Sverige, utan att först kontrollera eller visa på kontrollfunktioner som med största sannolikhet skulle upptäcka risker, det är att svamla.

Det politiska svamlet skadar Sverige varje dag

Folkhälsomyndigheten informerar att förkylda barn ska gå till skolan.

Förr i gamla landet Sverige var man sällan förkyld och oftare hemma. Idag är alla förkylda flera gånger per år, särskilt med bihålevärk och märklig hosta från ”okända” virus, från ”okända” länder?

Moderaterna

…har i 30 år sagt att de ska stoppa kriminaliteten, samtidigt som de själva har öppnat gränsen för alla möjliga risker.

Moderaterna har också polariserat Sverige genom att locka människor till en påhittad materialism som alla kan uppnå… konsumtionen ska öka både välstånd och egna aktieportföljer?

Kristersson pratar visserligen om värderingar som förs vidare genom det svenska kulturarvet… samma arv som är svårt att föra vidare i offentliga rum, eftersom det anses kränkande av vissa grupper?

Kristersson visar också Moderaternas förvirrade politik, när han påtalar vikten av att gå till jobbet, istället för att leva på bidrag… men Moderaterna har medverkat till att fylla landet med både inflyttade och svenskar som inte kan jobba… eftersom jobben inte räcker till alla.

Se SVT FORUM 31 aug 2020 HÄR i SVT PLAY 6h och 05 minuter in…

KD

…tycks ha svårt att förklara om partiet vill sätta gränser genom svenska kyrkan som helhet och utgångspunkt. Ska svensk etik, moral och kristendom styra, vara vägledande och blomma i Sverige?

Socialdemokraterna, Centerpartiet, MP och Liberalerna

…har gjort allt för att öka sin väljarbas med Olika regelverk för olika grupper.

Långtidsarbetslösa svenskar får inga jobb, svenska ungdomar och studenter har svårt att hitta timjobb och enklare jobb som har ”kvoterats” till nyinflyttade genom särskilda korridorer. Pensioner, bidrag och ersättningar utbetalas till personer som har flyttat hem till utlandet igen.

Framförallt vill S, C, L och MP beskatta svenska arbetare ännu hårdare, så att polariseringen kan öka och Sverige ”utvecklas” ännu mer.

Vänsterpartiet

…är svårdefinierat och agerar nästan som att partiet ska vinna valet 2022?

Sverigedemokraterna

…att fler svenskar söker sig till SD för att de saknar lugnet och känslan av tillhörighet…

Nu lämnar fler arbetare i alla yrken sina gamla partier, för att hjälpa SD att ta över Sverige och att stoppa skadligheter som SD kallar vansinne.

Polariseringens konsekvenser kanske dock endast stoppas genom samarbete… eller om SD ensamt får styra… se t.ex. SD:s sommartal om Sveriges kris i

SVT FORUM 31 aug 2020 HÄR i SVT PLAY 6h och 14 minuter  och 45 sek in…

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *