Debatt Nyheter

Sverige trea i Demokrati?

The Economist rankar 2018 Sverige som trea i Demokrati. Länderna Island och Norge ligger dock före Sverige och är utanför EU. Idag har nyheter talat om att Sverige är trea, men inte att delstaten sjunker i ranking.

Sverige sjunker i ranking

SVT rapporterade HÄR 2006, att Sverige var bäst på Demokrati. Tio år efter EU-inträdet var alltså vi Svenskar bäst på Demokrati.

HÄR visas hur Sverige har sjunkit i ranking sedan dess. Ange Sverige i rullisten för jämförelse.

Vem eller vad är The Economist?

Enligt olika källor ägs The Economist av rika familjer med kopplingar.

Vetenskapliga partiet skrev 2016  HÄR en analys:

”The Economist chefredaktör heter John Micklethwait och har ex. flera gånger deltagit i den odemokratiska Bilderberggruppens konferenser där världens politiker och inflytelserika ledare med stor sannolikhet träffar odemokratiska överenskommelser…”

Annie Lööf inbjuden

Tidningen Värnamo Nyheter, frågade HÄR vad Annie gjorde på möte med Bilderberger.

 

 

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *