Nyheter

Våldtäkt av andlig guru

En indisk andlig guru, Asaram Bapu, har dömts till livstid för att ha våldtagit en 16-årig flicka. Bapu utförde enligt domstolen sitt brott 2013. Gurun förväntas överklaga domen.

Gurun som är 77 år, anser sig ha miljoner följare. Runt om i världen har han 400 ashrams där han lär ut meditation och yoga.

 

Källa: BBC, 2018-04-25. http://www.bbc.com/news/world-asia-india-43889797

Johan Pettersson
Person ENTJ-person i Myers-Briggs... "Drivkraft, analys och beslutsamhet för att nå mål". Oberoende Socialkonservativ; Staten behöver tillse att samhället inte kollapsar genom Tagare. Mål Leva i ett humanistiskt varmt Sverige, inte en kall delstat! Vad menar jag? Se t.ex. Suburra på Netflix... Nuläge Driver projekt för social hållbarhet. Konsult för organisationer. Gräver och skriver om det splittrade samhället. Kompetenser Ämneslärare i Psykologi/Samhällsvetenskap/Geografi Beteendevetare i psykologi. IT-examen. Magisterpåbyggnad i psykologi och beslutsfattande. Övriga ämnen: juridik, journalistik, projektledning, teknik... Pilot "Politiker som bara tänker på sig själva kommer alltid att misslyckas"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *